Transferi su prošlost, trampe su sadašnjost Apenina - Juve i Roma 'pomažu' jedni drugima!

Autor: Stefan Matić
utorak 12.05.2020.
13:15
Izvor: Sportske.net

Sijaset interesantnih igrača.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Korona pandemija je dobrano oštetila budžete fudbalskih klubova. Izjave koje stižu od analitičara predviđaju da ćemo neko vreme sačekati na transfere koji prelaze 100 miliona evra koji su pre pandemija postali 'novo normalno'.

Italijani nisu finansijski jaki, tamošnji klubovi su apsolvirali razmene i pozajmice sa opcijom otkupa ugovora na kraju.

Juventus i Roma su prošlog leta razmenili Spinacolu i Luku Pelegrinija, narednog prelaznog roka bi mogli videti i uticajnije dogovore dva kluba.

Prva želja kluba iz Rima je navodno Federiko Bernardeski. Italijan je stigao pre dve sezone iz Firence za sumu od 40 miliona evra, ali očekivanja nisu ispunjena. Ofanzivac bi mogao poslužiti kao kontraponuda u kojoj bi "bjankoneri" zahtevali Zaniola sa druge strane.

Ovo ne bi bio jedini posao, "stara dama" je još prošlog leta u 'Pelegrini' poslu htela da dogovori i prelazak mladog veznjaka "vučice" Alesija Rikardija, ali je tinejdžer odlučio da ostane u matičnom klubu.

Roma se interesuje i za Mandragoru, nekadašnji igrač Juventusa sada nastupa za Udineze, ali italijanski mediji spominju da Juve ima 'buyback' klauzulu u visini od 26 miliona evra koju bi mogli da aktiviraju već ovog leta.

Milenkovic Mandragora Fiorentina Udineze

Tako bi Mandragora mogao putem Rima dok bi u Torino mogao Brajan Kristante. Vezni igrač Rome prošlog leta stigao iz Atalante. Rimljani se navodno interesuju za Ruganija i Romera koji su pod ugovorom Juventusa, videćemo kako bi to "stara dama" naplatila.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.05.2020
21:58

Stari dobri Juve, nudi otpatke za top igrace :D

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 12.05.2020
19:32

Dao bih i Ruganija i Romera, plus Bernu za Zaniola, bez obzira na strasnu povredu, Roma bi postala konkurent za titulu uz jos par pojacanja drugo mesto zagarantovano

avatar
DVA HRAMA
Tuesday, 12.05.2020
15:22
avatar
Bor1s
Tuesday, 12.05.2020
14:31

Ne znam po kojoj bi logici Roma mijenjala najvećeg talenta i buduću zvijezdu tima (koji je inače nedavno izjavio da bi rado ostao u Romi do kraja karijere) za igrača koji je 2 godine igrao toplo-hladno i većinu vremena bio vezan za klupu. Jedino ako su baš prinuđeni da prodaju, al koliko znam, Roma bi trebalo do početka nove sezone da dobije nove vlasnike, tako da čisto sumnjam da će svoju vladavinu otvoriti sa tom prodajom.