Transfer koji će uzdrmati Madrid na 20% od realizacije!

Autor: Milovan Longinov
utorak 12.05.2020.
17:20
Izvor: Sportske.net

Šta mislite o ovom transferu?

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Džejms Rodrigez se nalazi na korak od prelaska u redove Atletiko Madrida!

Kako su preneli mediji u njegovoj domovini, Kolumbiji, ali i madridski As, Rodrigezov transfer je 80% završen, preostali su još detalji da sve bude ozvaničeno.

Kolumbijac nije u planovima Zinedina Zidana, koji ga je svojevremeno i pustio na pozajmicu u Bajern Minhen, gde se takođe nije snašao.

Rodrigez je među plaćenijim igračima u timu Reala, klub mora da se reši nepotrebnih troškova, a kako Kolumbijac ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora, jasno je da moraju da ga prodaju.

Atletiko je pokazao najveće interesovanje, Dijego Simeone ga je želeo i prošlog leta, ali nije želeo da plati ogromno obeštećenje.

Sada je pandemija uticala na cene na tržištu, ali i činjenica da Real mora da ga proda, jer bi u suprotnom morao da ga plaća još godinu dana i potom ostane bez zarade od obeštećenja...

Podsetimo, Rodrigez je u Real stigao iz Monaka za 80 miliona evra, leta 2014. godine, nakon što je prethodno eksplodirao na SP u Brazilu.

Rodrigez, Žoao Feliks i Alvaro Morata u napadu? Zvuči zanimljivo...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 12.05.2020
19:40

Decko je zestok promasaj.Nakon tog SP i dolaska kod nas nije pokazao bas nista za toliki ulozeni novac.Ovo ce biti bolji posao za nas nego Atletiko jer je on decko potpuno neupotrebljiv sto se kroz godine pokazalo.Pozitivna stvar je sto cemo se otarasiti plate i napraviti prostor,ostaje jos prodaja Bejla i da se finansije koliko toliko stabilizuju za sledecu sezonu.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 12.05.2020
23:31

Cini mi se da je neko reko da je Barca napravila ofroman promasaj kad je dovela Kutinja, Dembela i Grizmana, ja misli da nije, zato sto su svi oni davali golove realu kad su igrali za Barcu! Dembele je igrrao za barccu i mnoge asistencije je ima i dao je vise golova, tako iasto i Kutinjo, a Grizman se uklopio i ostaje, Dembele isto tako ce da ostane, a i za Kutinja postoji sansa da ostane, i ako neko od njih ne ostane barca ce ih proda za dobre pare! Real je naprvioogromne promasaje, evo celu sezoni hazar ne igra a placen je ko Grrizman, ovaj Dejms je isto placen skoro ko i dembele sa bonusima, Jovic isto tako dobro placen, a real prodaje igraca od 80 miliona plus bonus za samo 25 miliona i koliko je kasirao za platu da ne pricamo, Tako isto hazar, isto tako i Bejl, kasiraju dobree plate a ne igraju! Hazar je povredjen i oon ce da se vrati u igri ko i Dembele, Bejl ce i dalje da sedi i da kasira, ali real kazu ima pare! Hteo sam reci da svi klubovi prave greske, ali samo se pise za barcu, a ona skoro i da nije izgubila, ali eto real i svi ostali klubovi su mnogo vise od barce izgubili ali se o njima nista ne pise, oni kriu, barca nista ne krije, ona sve iznosi svojim gazdama, a barcine su gazzde njeni navijaci!

avatar
Mirjevac
Thursday, 14.05.2020
16:06

RF: Sto se tice realovih LS, eno danas se engleski sudija izjasnio da je pogurao reala u LS! Tako da pises da su to Bejl ili Ronaldo ili Ramos, doneli ne stoji, to su doneli potplacene sudije! Svi to znaju osim navijaci reala! Procitaj na sportske. Net!

avatar
Offside
Wednesday, 13.05.2020
20:18

Pa nemam problem da iskreno kazem kada napravimo gresku.Bejl nam je doneo LS licno svojim golom,pre toga je imao sasvim solidne sezone u nasem dresu,tako da njega ne smatram za promasaj.Ali sa druge strane,Rodrigez je apsolutni promasaj kada se gleda koliko je placen i koliko zaradjuje.

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 12.05.2020
17:52

praviigrac za atletikove domete, da ih podigne na jedan visi nivo.... sa druge strane da sebe vrati u kolosek

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 12.05.2020
17:30

Prica se da ce transfer iznositi 25 miliona...spanski mediji su slozni u oceni da nista nije uradio u Realu,najvise zbog toga jer nije profesionalan jer je mislio da lider i ekipe...a i provodio se po klubovima do ranih jutarnjih sati

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 12.05.2020
22:00

Bez njega i Morate ne biste videli onu titulu Primere!