Transfer "EL Fidea" najveći u istoriji Premijer lige!

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 25.08.2014.
00:02
Izvor: Sportske.net

Dobro obavešteni izvori sa Ostrva prenose vest da je Real Madrid prodao Angela Di Mariju Mančester Junajtedu za 63.9 miliona funti (80 miliona evra), što znači da je Argentinac fudbaler za koga je izdvojeno najviše novca u istoriji engleskog fudbala.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Zvaničnih potvrda sa "Old Traforda" i "Santjago Bernabeua" još uvek nema, očekuju se sutra, mada vodeći mediji tvrde da je stvar gotova.

Anhel Di Marija je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Reala, sa kojim je osvojio Ligu šampiona, a interesantan je podatak da je imao najviše asistencija od svih igrača u "ligama petice".

Reprezentativac Argentine će u svom novom klubu nositi dres sa brojem 7, broj koji sa sobom nosi i veliku odgovornost jer su ga kroz istoriju nosile fudbalske veličine i legende kluba kao što su Džordž Best, Erik Kantona, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo.

"Đavoli" su očajno startovali u Premijer ligi, vezni red je bio prilično tanak u prva dva kola na mečevima protiv Svonsija i Snederlenda i nema nikakve sumnje da će se  nivo igre Van Galove ekipe značajno podići dolaskom popularnog "El Fidea".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke