Trampa spas i za Inter i za Juventus?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.03.2019.
09:30
Izvor: Sportske.net

U ovoj situaciji čini se da bi svi bili na dobitku...

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Iako je pred meč sa Đenovom izjavio da je Dibala pojačanje proleća, Alegri nije baš uveren da bi Argentinac mogao mnogo da koristi timu.

Jednostavno, ne može u 4-3-3 da mu nađe poziciju, jasno je da je Bernadeski u prednosti, a "La Hoja" je daleko od forme. Sve se češće pominje odlazak i mada on ne pravi nikakav problem u svlačionici, u klubu su prilično razočarani nesposobnošću da napreduje.

Pominjani su Bajern i Real Madrid, ali i trampa sa Interom.

Zaustavićemo se kod ovog trećeg, te razmene igrača između Intera i Juventusa ne prolaze, ali u ovoj situaciji kao da bi svi odahnuli. Inter bi navodno ponudio Ikardija za Dibalu, mada cena nije ista, Juventus smatra da njihov igrač vredi više.

Sa druge strane, obojica primaju sličan novac, nema sumnje da bi Juve, za razliku od Intera umeo da udalji Vandu Ikardi iz čitave priče i da kontroliše sjajnog napadača.

Ali, navijači, pored upitnika oko Ikardijevih moralnih kvaliteta postavljaju pitanje šta će im kapiten Intera.

Ipak, Moaz Kean će u Ajaks na pozajmicu, Mandžukić dugo ne daje golove, uostalom može da igra na više pozicija u timu, pa bi za Ikardija bilo mesta.

U Juventusu oklevaju, reakcija navijača bi bila negativna, sa druge strane, ne bi bio prvi put da igrač koji stigne iz Intera izraste u stub kluba, setimo se samo Fabija Kanavara.

Videćemo kako će se rasplesti, Marota želi Dibalu, ali i Kontea u klubu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ruske39
Wednesday, 20.03.2019
12:12

Prosle godine se posvadjao sa navijacima, pre toga isto pravio scene. Ovo sad necu ni da pominjem. Ej, pa klub ispao iz Evrope zbog njega. Treba ga poslati u Bari na pozajmicu ili u Benavento... Naravno da Interu odgovara da se otarase Ikardija i jos dobiju dobrog napadaca u zamenu. Ne sumnjam da bi ga Juve vaspitao, kao i svakog do sad. Niko nije veci od kluba. Dobro, mozda Messi

avatar
Gile sile pravi
Wednesday, 20.03.2019
02:38

Inter moze i drugacije da resi transfer Dibale, za Perisica moze da uzme 35 milona, za Barbbosu koj i nije tu dobija od Flamenga 20 milona, onda ne kupiti Politana koj kosta 25 milona i dodati jos 20 milona na ovu sumu, bude okruglo 100 milona evra za kupovinu Dibale iz juventusa, nije juventus imun na sumu od 100 milona evra za igraca koj im i ne koristi a igra, druga je prica sa Ikardijem iz kog razloga on njima ne koristi, Dibala igra i ne koristo zato sto nije vise lider juventusa, kad bubu sve oci uprete u njega onda ce opet biti onaj stari ali se to nece desiti u juventusu jer sve oci sad gledaju u ronalda

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 19.03.2019
19:23

Najbolje je za obe strane trampa Dybala za Icardija i svi srecni i zadovoljni, tu im je i vrijednost.

avatar
No rules
Tuesday, 19.03.2019
17:46

Jasno da navijaci ne vole ovakve razmene, ali ja bih bez razmisljanja uzeo Dibalu pogotovo poslije svih ultimatuma Ikardija, njegovog neigranja, ispadanja iz LE i losih rezultata kojima je nesumnjivo doprinio. Ne nosis traku da bi svakog casa trazio povisicu, vec da igras za klub koji volis i da budes vodja kad' je tesko!

avatar
Oldboy
Tuesday, 19.03.2019
19:38

I ja bi ih menjao odmah, iako u principu nisam za poslovanje s Juventusom, u ovom slučaju bih napravio izuzetak ukoliko je Morata dogovorio s Konteom ulogu u timu

avatar
Salijeri
Tuesday, 19.03.2019
15:41

Taj film, bogami, ne'š gledati..

avatar
PAZZAINTERAMALA
Tuesday, 19.03.2019
13:37

Ikardi ostaje do kraja karijere u Interu a smrdljivog dibalu posaljite npr u celzi utd ili gde vec zelite ...
IKARDI OSTAJE DO KRAJA KARIJERE U INTERU I NIKAD NECE ZAIGRATI ZA SERIJASE B

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 19.03.2019
20:36

Sta kazes smrdi Dibala ? Ti si to osjetio ili samo nagadas ?

avatar
Amalainter
Tuesday, 19.03.2019
13:34

Dibala ne vredi ni blizu toliko kao Icardi..a ne vise od njega

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 19.03.2019
12:05

Ssmo najveci strucnjaci mogu da pomisle da ce Juve dati Dibalu za Ikardija.. nikad, pa ni tad

avatar
Boran83
Tuesday, 19.03.2019
11:51

Kakav crni Dibala, sta ce on u interu, dati Ikardija za njega pa to moze samo idiot da uradi. Predsednik intera ove nedelje razgovara sa Ikardijem i on zeli da Ikardi ostane u interu. Perisicu ako se ne svidja Ikardi moze slobodno da ode i da inter kupi Marsijala iz Uniteda i da doda pare.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 19.03.2019
11:37

Ne vidim kako to Juve misli da njihov igrac vredi vise? Po cemu? Icardi je u onom supljem Interu razvaljivao, davao golove, sam drzao ekipu dok je ovaj mali iza sebe imao dosta bolje i veznjake i defanzivce. Misli da i statistika govori za sebe
Icardi 179 utakmica 109 golova. Dybala 123 utakmice 56 golova

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 19.03.2019
12:23

Dybala ofanzivni vezista ,Ikardi spic

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 19.03.2019
13:39

Pa Icardi vredi manje, jer njegova "menedžerka" ne odrađuje njen posao kako treba. Ako je to Icardijeva statistika, onda i nije bog zna što za špic igrača koji puca i sve penale. Dybala nikad nije bio ni prvi, ni klasični napadač u Juventusu. Uz to mislim da je i marketinški interesantniji od Icardija. Ipak bi voleo videti Icardija u Juventusu, ali ne i Dybalu u Interu. Razumljivo, Interovi navijači misle baš suprotno.

avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 19.03.2019
11:31

Nema nista od ovoga Ikardi je posle derbija dao punu podrsku Interu, Vesino i Politano su izjavili da je Ikardi dobro dosao nazad u ekipu, i da Lautaro ne moze da iznese celu sezonu sam, a ova prica da juventus trazi pare i Ikardija za Dibalu, pa mozda to upali kod nekog ko nema nikakvu alternativu u napadu, nije vise ni taj Dibala sto je nekad bio,

avatar
The_Matrix
Tuesday, 19.03.2019
10:53

Prvo Dibala nije nista vredniji od Ikardija cak je i skuplji. Drugo ako je zbog Vande usao u sukob sa klubom koji voli zasto mislis da bi juventus mogao da je udalji od njega. Mozes ti da uzdizes juventus koliko hoce i da imas vlazne snove o Ikardiju, ali nista od toga im..ecilu. Nauci da budes novinar, a ne da svaki dan pises trac vesti. Da sam na tvom mestu bilo bi me sramota, 5 godina svaki dan objavljujes tekst o tome kako prelazi u juventus, izmisljas neke price koje niko ne zna...objavi komentar ako imas i malo casti