Trampa, Pep krade Murinju pojačanje, stvoriće bedem iz snova!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 25.09.2020.
16:11
Izvor: Sportske.net

Preokret.

EPA-EFE/Adrian Dennis/NMC/Pool
EPA-EFE/Adrian Dennis/NMC/Pool

Povezane vesti

Totenhem pokušava da dovede Milana Škrinijara iz Intera, ali "Pevci" nisu spremni da plate 60 miliona evra koliko traže Italijani, pregovorio su u toku.

Pisalo se da Murinjo ima spremnu i alternativu, u pitanju je štoper Benfike Ruben Dijas.

Ipak, izgleda da će Portugalac otići u drugom smeru, kako mediji iz njegove domovine javljaju da je blizu prelaska u redove Mančester sitija.

Naime, "Građani" su sa Benfikom dogovorili trampu, put Lisabona će otići iskusni Nikolas Otamendi, jasno je da će engleski klub morati i da doplati za portugalskog reprezentativca, mada nije razjašnjeno koliko.

Čini se da bi Gvardiola tako mogao da dobije tri nova štopera ove sezone, već je stigao Nejtan Ake, a Siti je u završnim pregovorima sa Seviljom oko transfera Žila Kundea.

Na izlaznim vratima kluba je mladi Erik Garsija, koji je velika želja Barselone, neizvesna je i sudbina Džona Stounsa, mada je Englez odigrao dobar meč na startu sezone protiv Vulverhemptona.

Tako bi Gvardiola rešio najveću bolju Sitija, potpuno bi rekonstruisao bedem ispred Edersona i stvorio uslove za napad na nove trofeje.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 25.09.2020
22:25

Bedem iz snova , a ako Liverpool kupi Kulibalia , bedem za drugo mesto max ...

avatar
Mirjevac
Friday, 25.09.2020
20:42

To kad neko napise da neko nekome krade igracaa, a svi znamo da je ko vise plati taj dobija igraca i na taj nacin niko nikome nista ne krade! Sve to jos nista nije zavrseno, Murinjo moze da poboljsa ponudu i da igrac moze da bude njegov, tako da pisati to da neko nekome nesto krade nije fer a jos manje lepo!