Trampa! Nejmar blizu odlaska, Juve čeka dogovor!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.08.2019.
08:29
Izvor: Sportske.net

Za Nejmara nema budućnosti u PSŽ, ali se neće baš odigrati prema njegovim planovima. Za transfer navija i Juve.

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nakon sinoćnjih prozivki navijača i atmosfere na stadionu, jasno je da je Nejmar na izlaznim vratima.

Čeka se samo dogovor, Brazilac je postao zbog insistiranja da ode "persona non grata", a dogovor između PSŽ i Reala je blizu.

Za razliku od Barselone, Perez ima odlične odnose sa Madriđanima, spreman je da pošalje Iska, možda i Bejla u Pariz i da doda novac za Nejmara. Pariski listovi pišu da Leonardo odmerava ponude, već je nađena zamena za Brazilca, u pitanju je Dibala.

Već traju dogovori sa njegovim agentima oko marketinških prava koji su bili prepreka odlasku Argentinca. Čini se da sa tim neće biti problema, kao ni sa Dibalinom platom.

Juventus neće prodavati Dibalu ispod cene, suma od 60 miliona nije dovoljna, ali svakako da se nadaju dogovoru.

Juče je Sari rekao da ne odlučuje on, da klub mora da se oslobodi šest igrača, odnosno da ih odstrani sa spiska za Ligu šampiona, što je teška situacija.

Juve bi danas trebalo da proda Ruganija Romi, ali to je tek početak. Na izlaznom koloseku su, makar se klub nada, Matuidi, Perin, Kedira, Mandžukić ili Iguain, čak se pominje i Emre Džan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
johny_Juve
Monday, 12.08.2019
13:46

Kako se vi frljate sa imenima covece pa to nema nigde... Emre Dzan je tek kupljen, Dybala treba biti kasnije okosnica tima.. Drugo kakvih 60 Miliona?`Na tanasnjem trzistu covek vredi bar duplo, ako ne 150 miliona...

avatar
Badr Hari
Monday, 12.08.2019
12:11

Prelaskom u Real bi napravio najveći napredak u istoriji fudbala, jer bi od 'simulanta', 'ljige', 'prevaranta', 'manekena', 'cirkuzanta' (dok je igrao za Barsu) preko noći postao igračina, najbolji na svetu posle izlizanog, čarobnjak sa loptom i šta sve ne... :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 12.08.2019
09:20

Ne znam da li ce bas nuditi Iska jer je sredina terena bas deficitarna pozicija...pricalo se da ce uz Bejla nuditi Navasa...potvrda transfera Van de Beka se ocekuje posle revans meca LS izmedju Ajaksa i Paoka

avatar
Dexter84
Monday, 12.08.2019
09:05

Perez ima odlicne odnose sa madriđanima...Procitajte nekad tekst pre nego ga objavite...

avatar
Badr Hari
Monday, 12.08.2019
14:03

Pa zar nema odlične odnose sa Madriđanima? :D

avatar
JC\'90
Monday, 12.08.2019
09:03

Bas mi je drago za Cana, nek se vrati u nemacku. Kad nije hteo da ostane u Liverpulu

avatar
Zoran Krstin
Monday, 12.08.2019
08:57

To sa tih 6 igrača i spiskom za LŠ i nije neki veliki problem, pošto su na odlasku ionako Pjaca, Pellegrini i Perin. Spisak dakle treba skratiti još za 3 igrača. To će valjda biti Rugani koji je isto na izlaznim vratima, jedan od dvojca Matuidi/Khedira i jedan od dvojca Higuain/Mandžukić. Ili možda pak Cuadrado.