Trampa leta, Pep dobija savršeno pojačanje u zamenu za Sanea?!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.05.2020.
09:30
Izvor: Sportske.net

Trampa po Pepovom ukusu!

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Liroj Sane želi da napusti Mančester Siti, a engleski klub nema izbora, pošto ovog leta ulazi u poslednju godinu ugovora.

Nije tajna da je Bajern Minhen njegova velika želja, ali i Bavarci jedino u Saneu vide idealno pojačanje, pošto Filipe Kutinjo nije opravdao očekivanja pa se vraća u Barselonu.

Siti i Bajern nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik, ali sada bi konačno moglo to da se desi, jer Bavarci nude Lukasa Ernandesa u zamenu za brzonogog ofanzivca.

Lukas nije ispunio očekivanja iako je Bajern platio rekordnih 80 miliona evra prošlog leta za dolazak iz Atletiko Madrida.

Alfonso Dejvis i David Alaba su se pokazali kao idealan tandem kao levi štoper i levi bek i deluje da za Lukasa neće biti mesta u startnoj postavi.

Nema dileme da bi on bio po Pepovom ukusu, jer svi znamo koliko Katalonac voli polivalentne igrače, a Francuz može da igra i kao bek i kao štoper.

Odbrana je najveća rak rana Sitija, i 24-godišnji reprezentativac i prvak sveta sa Francuskom bi mogao da bude sjajan u tandemu sa Ajmerikom Laportom, a mogao bi da zameni i Mendija uz levu aut liniju.

Ukoliko su ove informacije tačne, mi nemamo dilemu da će Siti prihvatiti ovu trampu, igrač za igrača, jer Sane želi da ode i ovo leto je "poslednji" voz da klub dobije nešto zauzvrat.

Baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Saturday, 30.05.2020
16:39

Lukas Ernandez jos nije pokazao zasto je doveden, kupljen je povredjen i onda kad je opet krenuo da igra ponovo povreda,ali u medjuvremenu Flik stavlja mladog Dejvisa na mestu levog beka,a Alabu na stopera i za sada to deluje dosta dobro, Dejvis je otkrovenje sezone. Ako Alaba produzi ugovor onda nije iskljuceno da se ovo dogodi jer Ernandez bi onda bio na klupi,ali opet cisto sumnjam da ce ga pustiti posle jedne sezone,videcemo sta ce biti. Haverc treba da bude opcija broj 1 za Bajern, nema vise decko sta da dokazuje,bice velika zvezda svetskog fudbala u buducnosti.