Trampa Junajteda i Totenhema?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
09:58
Izvor: Sportske.net

Na prvi pogled izgleda čudno, ali ako se uzmu u obzir godine i klauzula u ugovoru, nije nemoguće...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Murinjo veruje da će preživeti na klupi Junajteda, i dalje pokušava da nađe štopere, tražio je Romanjolija i Škrinjara, ali su male šanse da ova dvojica igrača stignu na "Old Traford".

Istina, Slovak je za sada daleko od produžetka ugovora sa Interom, međutim, njegova cena bi bila oko 80 miliona evra, pa su se "Đavoli" okrenuli realnijim rešenjima.

Oni bi da menjaju Erika Baija za Tobija Aldreveireldea.

Na prvo pogled, Totenhem bi odbio ovu ponudu, ali Belgijanac ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan za 25 miliona narednog leta.

Zbog toga bi "Pevci" mogli da pristanu, Baji je mlađi, čini se da je platio ceh zbog loših rezultata Junajteda, iako je od dolaska pokazivao potencijal, međutim teško je ipak očekivati da ovaj transfer usledi tokom januara, tačnije mnogo je realniji na leto, ali su Murinju pojačanja potrebna odmah.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 15.10.2018
20:39

Murinjo da je pametan igrao bi mu Bailly stalno jer to nam jedini dobar stoper na raspolaganju i Fred treba da igra redovno jer i nije bas bio jeftin pa da sjedi na klupi a takav tip veznog nam je potreban u igri uz Matića i Pogbu

avatar
NikkiCFC
Friday, 12.10.2018
18:02

Zamenice klubove a obojica nece videti LS sledece sezone.

avatar
DropkickMurphys
Friday, 12.10.2018
11:18

Murinjo je grdno omanuo sa svojim pojacanjima.Bajia je on doveo,Lindelofa,Matica,Freda,Pogbu,Sanceza.Da ne pominjem Mhtarijana kojeg je doveo pa prodao.Svi pobrojani,plus Marsijal,So,Lukaku,Rasford,Erera su igrali mnogo bolje ranije,nego pod Murinjom.Junajted nema igru,atmosferu,ideju,plan,igraci ne veruju Murinju vise.Murinjo o(p)staje na klupi,prosto,jer Junajted nema resenje koga da dovede posle.

avatar
Antihepi
Friday, 12.10.2018
10:39

Баи остаје у клубу,то је сигурно. Он и Линделоф су сигурни за следећу сезону. Рохо такође остаје,Џоунс иде сигурно,а изгледа да и Смолинг остаје без новог уговора. Онај Кулибали фигурира као фино решење.

avatar
Devil born 1878
Friday, 12.10.2018
10:26

Ako je ovo istina onda je sramota. Murinjo out zbog ovoga