Totenhem zna cenu za Eriksena, hoće ga svi i niko?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.10.2019.
12:10
Izvor: Sportske.net

Danijel Levi pokušava da zaradi neki novac, ali iako se radi o sjajnom igraču, došao je u paradoksalnu situaciju...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Na prvi pogled, ko ne bi želeo sjajnog Danca u svojim redovima?

Ističe mu ugovor u junu, pregovori sa Totenhemom su propali, Eriksen ne želi da ostane, iz sportskih razloga, spreman je i na manji novac da bi se borio za trofeje.

Dugo ga dovode u vezu sa Realom, Perez hoće da plati oko 25 miliona evra koliko traže "Pevci", ali Zidan neće Danca, i dalje želi Pogbu.

To je uzrok sukoba u klubu.

Što se tiče Junajteda, sam Eriksen bi da ode iz PL, to je njegov cilj, a kao još jedan od kandidata nametnuo se Juventus. Ali, oni imaju previše igrača u vezi, Kedira i Matuidi su od otpisanih stigli do nezamenjivih, Italijani bi možda prodali Rabioa koji se već buni jer ne igra i doveli Eriksena.

Samo, postoji još jedan problem, rukovodstvo kluba navodno ima neke signale iz Junajteda da bi prihvatili Mandžukića, Džana i novac za Pogbu koji je san svih, njegov povratak bi bio dočekan sa euforijom.

Bajern takođe smatra da bi u veznom redu trebalo da promovišu mlađe igrače, žele i Nemce iz Bundeslige, pa u neku ruku, iako ga stalno dovode u vezu sa velikim klubovima, Eriksen nema nijednu pravu ponudu.

A i on sam, želi da sačeka leto, razlog je jednostavan, kao "Bosmanov agent" odnosno slobodan igrač, uzeće veći novac na ruke.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Friday, 11.10.2019
15:53

Sta reci... Ako je Eriksenu cena pala na jednu Sancezovu godisnju platu ne znam sta bih rekao osim gospodo iz MU da li ste vi normalni???

avatar
Amalainter
Friday, 11.10.2019
14:11

Ne bi me cudilo da ga Marotta nagovori da predje u Inter.. 😂 🤔

avatar
rademan
Friday, 11.10.2019
13:17

Odlican fudbaler, ko god ga dovede nece pogresiti. Ako bi dosao u MU, a da se proda Pogba Juveu za ovu kombinaciju, formirao bi se odlican vezni red. Al bez ozbilnog spica nista, Rasfordu treba 10 sansi da da gol. Da nije Englez ni na klupi ne bi bio.

avatar
ForzaJuve
Friday, 11.10.2019
13:09

Eto njega na leto u Juventusu

avatar
Friday, 11.10.2019
12:52

U Zvezdu majstore, umesto Jovancica... 😁