Totenhem spremio novac za štopera, ali Inter bi da im pokvari planove!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.02.2019.
14:12
Izvor: Sportske.net

Sparsi već obavili sastanke sa predstavnicima kluba, ali...

EPA/VENEZIA FILIPPO
EPA/VENEZIA FILIPPO

Povezane vesti

Totenhem je veoma zainteresovan za 24-godišnjeg defanzivca Sampdorije Joakima Andersena.

Danac pruža sjajne partije ove sezone, "Pevci" su odavno izrazili želju da ga potpišu, a pre par mesecu su se predstavnici kluba iz Severnog Londona sastali i sa Romijem, jednim od Sampdorijinih advokata, koji pritom ima i bitnu direktorsku poziciju u klubu iz Đenove.

Na pomenutom sastanku su obavestili Italijane da su za usluge Andersena spremni da plate 25 miliona evra narednog leta.

Činilo se da bi transfer mogao da bude završen, ali se u čitavu priču umešao Inter.

"Neroazuri" prate situaciju i spremaju svoju ponudu za Andersena, Marota je spreman da ubaci i par igrača ekipe iz Milana, kako bi ubedio Đenovljane da posluju sa njim, a ne sa "Pevcima", videćemo šta će odlučiti u Sampdoriji.

Dva italijanska kluba su u dobrim odnosima, sećamo se da je Škrinijar svojevremeno Đenovu zamenio Milanom i "crno-plavim" dresom, videćemo da li bi Andersen mogao da mu pravi društvo u zadnjoj liniji ekipe sa "Meace" od naredne sezone.

Andersen Sampdorija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Thursday, 21.02.2019
15:24

Skrinjar, De Fraj , Bastoni, Graviljon i ako dodje Godin je vise nego fantastican izbor stopera. Tu su i Ranokija i Miranda, mozda jedan produzi ugovor. Ne znam zasto bi kupovali Andersona. On je odlican igrac, ali mislim da ne bi sedeo na klupi. Jedino da mladi Bastoni i Graviljon odu na pozajmice, a on napravi krug sa Skrinjarom, De Frajom i Godinom

avatar
Oldboy
Thursday, 21.02.2019
16:30

Kupe Andersena i imaju štoperski trio za sledećih bar pet godina, Miranda nas napušta, Godin pitanje koliko će dugo a žaba već dugo nije ozbiljan igrač, a omladinci da čekaju šansu sa klupe