Totenhem - "Renoviranje" tima ove zime?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 04.12.2014.
19:58
Izvor: Sportske.net

Totenhem je jedna od ekipa koja je najviše razočarala svoje navijače, imaju polovičan učinak do sad, pa se "šuška" da se spremaju nova imena u timu.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Totenhem je trenutno deseti na tabeli, a u klubu ne mogu da budu zadovoljni ovim rezultatom.

Ekipu ove sezone vodi Maurisio Poketino, a ako je verovati "Dejli Mejlu", on će spremiti veliko renoviranje ove zime.

Videlo se mnogo problema u ekipi Totenhema, posebno u odbrani, pa je normalno da se razmišlja i o ovakvim potezima od početka januara.

"Mejl" piše da je Totenhem spreman da proda Paulinja, Kirikeša i Arona Lenona, a za dobijeni novac bi kupili nove fudbalere.

Jedini koji se spominje jeste Hektor Moreno, štoper koji je sarađivao sa Poketinom u Malagi. Inače, igra za reprezentaciju Meksika.

Pored njega, često se pominjao i Džej Rodrigez, povređeni fudbaler Sautemptona i bivši igrač argentinskog stručnjaka. Ovaj fudbaler bi mogao biti prodat od strane Sautemptona jer su se novajlije u tom timu odlično pokazale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Thursday, 04.12.2014
21:13

Gledao sam Totenhem ove sezone par puta, ne igraju uopste lose... mislim da nemaju srece, Cist primer protiv Celsija, na pocetku su bili bolji, promasili par dobrih sansi, pogodili precku i onda primili 2 brza gola... tu je naravno bio kraj...