Totenhem ostaje bez tri reprezentativca!?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 23.07.2018.
12:37
Izvor: Sportske.net

Totenhem baš kasni u ovom prelaznom roku, a ako prodaju igrače na koje više praktično i ne računaju, biće u problemu sa vremenom da dovedu potencijalne zamene.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Poketino praktično bez konkretnog poteza u ovom prelaznom roku. Svi se pojačavaju, samo "Pevci" nemo gledaju, čak je i Čelsi počeo da rešava svoje probleme sa trenerom, kao i da dovodi potrebne igrače, a Totenhem apsolutno ništa.

Da li bi navijači Totenhema trebalo da brinu?

Danijel Levi je odgovorio da to nije ništa čudno za ovaj klub, kao i da oni uvek čekaju poslednje dane prelaznog roka.

Ali, izgleda i da će Totenhem napustiti čak 7 igrača!

Pokušavaju da prodaju Vinsenta Jansena i Fernanda Ljorentea, a očekuju oko 30 miliona funti nakon njihove prodaje. Ljorente se pominje da bi mogao da se vrati u Španiju, dok bi Jansen mogao u Fenerbahče.

Takođe, tri igrača koja su bili u polufinalu Mundijala bi mogla biti prodata. U pitanju su Tobi Aldervereld, Musa Dembele i Deni Rouz, sva trojica će biti prodata ukoliko prava ponuda stigne na "Vajt Hart Lejn".

Pored ovih "zvezda", klub će verovatno napustiti i dva mlada igrača, Markus Edvards i Nkodu.

Koliko će Totenhemu ostati vremena da reaguje ukoliko proda sve ove igrače? Prelazni rok traje do 9. avgusta, što i nije tako daleko, a ovaj klub se povezuje sa brojnim igračima, od kojih su najozbiljnije zagrazli za Pavarda i Griliša.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Tuesday, 24.07.2018
13:06

Vrlo pametno... Poketino oštri klub, mijenja trenutno najgore a itekako dobre igrače i kupuje novu energiju. Tottenham jači sledeće sezone!

avatar
Algebrons
Monday, 23.07.2018
12:53

Pa niko od ovih igrača nije bio standardan tokom prošle sezone, tako da ne vidim neki veliki problem prilikom nalaženja zamena. Jansen bio na pozajmici, Ljorente je imao uticaj na rezultate ekipe isto koliko i ja, Tobi bio povređen, pa nezadovoljan, Sančez ga izbacio iz postave te je odigrao svega 1200 premijerligaških minuta ove sezone; Dembele je bio u rotaciji, ali daleko od toga da je bio standardan i nezamenjiv, dok je Rouza iz role ''nedodirljivog'' izbacio Dejvis, a plus je bio i povređen, tako da je skupio nešto preko 800 minuta ove sezone u ligi. Neće biti nikakav problem naći igrači koji će ih zameniti.

avatar
AFC
Monday, 23.07.2018
17:51

Sve je to tacno, ali takođe ni Poketino nije puno ni rotirao što bi morao da čini ako želi da bude konkurentan u svim takmičenjima.