Totenhem odbio predlog Juventusa, ubedljivo najsrećniji "Guneri"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.07.2020.
09:24
Izvor: Sportske.net

Zaista bi ovo bilo bolno za njih...

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Juventus je pokušao da napravi novu trampu, ovoga puta sa Totenhemom.

Spekuliše se da najskuplje pojačanje u istoriji kluba, Tanguj Ndombele ne želi da radi sa Murinjom i da hoće da ode iz kluba.

Pojavio se Juventus, nudeći Arona Remzija koji u poslednje vreme igra bolje, ali je njegova plata sada već kamen oko vrata Italijanima, posle gubitaka zbog pandemije.

Navodno Juventus je predlagao da i dalje plaća deo Remzijevih primanja od 10 miliona, ali da Ndombele pređe u Torino, no "Pevci" su odbili takvu ponudu.

Italijanima je saopšteno da Ndombele nije na prodaju iako je posle restarta samo jednom bio na terenu i to kao zamena. On je u sukob sa Murinjom došao nakon što ga je u martu menadžer zamenio na poluvremenu protiv Barnlija. Plaćen je 80 miliona evra, najviše u istoriji kluba.

baner


Posle Totenhemovog odbijanja da pregovara sa Juventusom, odahnuli su i navijači Arsenala, ne bi bilo prijatno videti bivšeg kapitena u dresu najvećeg rivala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 04.07.2020
12:10

Pa nece mjesnjati naskuplje pojacanje sa Ramseya kojeg je Juve doveo za dz

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 04.07.2020
11:25

Mi smo najsrecni

avatar
Nemanjici
Saturday, 04.07.2020
09:36

Koji su ovi u Juventusu pilićari ja ne verujem. Idu okolo i nide svoje raspale igrace u zamenu za 80 million dollar man. Koji slepci za ne poverovati. Ne bi me zacudilo da ponude Bufona za Kepu npr.