Totenhem nije završio prelazni rok, na redu odlazak!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 12.08.2019.
12:07
Izvor: Sportske.net

Defanzivac bi mogao da promeni sredinu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

"Pevci" su nakon preokreta uspeli da slave protiv povratnika u Premijer ligu, Aston Vile, deluje da bi ove sezone Poketinovi momci mogli pružiti žestoku borbu za trofeje na Ostrvu.

Tim je ostao maltene nepromenjen, deluje da se pravi prostora za odlazak Eriksena, ali je Danac već u prvom kolu pokazao koliko znači timu iz Londona.

Sa druge strane, klub bi izvesno trebao da napusti indisponirani Serž Orije.

Desni bek, koji je sklon nekad iznenađujućim potezima, je svoj poslednji takmičarski meč odigrao još u martu protiv Borusije Dortmund.

Deluje da su u hijerarhiji ispred njega i Kajl Voker-Piters, ali i Huan Fojt.

Orije

Gardijan prenosi da se za defanzivca poreklom sa Obale Slonovače interesuju francuski PSŽ i Milan. Šampion Francuske je izgubio Dani Alveša, tako da Parižani deluju kao idealnija sredina.

Podsetimo Orije je upravo napustio šampiona Lige 1 pre dve sezone kako bi se pridružio "pevcima", tada je njegova cena bila 25 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Wednesday, 14.08.2019
20:50

Eee nekada od tima sa najjacim bekovima u ligi sada ostade tim bez bekova.

avatar
MarioJ
Monday, 12.08.2019
23:23

Eriksen je ključ Totenhema veznom redu. Vidilo se to i ulaskom sa klupe protiv Vile. Čovjek je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji. Ako žele ostati u vrhu ili se približiti Sitiju i Liverpulu moraju ga zadrzati i načiniti najplacenijim igračem kluba i jednim od naj u ligi. Zaslužio je to. Inače kvalitetan prelazni rok Pevaca.

avatar
yboyka525
Monday, 12.08.2019
12:56

Huan Fojt bez obzira na to sto mu je prirodna pozicija stoper, strasno ali strasno igra i kao ofanzivni bek, momak ima toliko znanja u nogama i glavi da me fascinira.