Totenhem našao rešenje za svoje probleme u "zemlji sambe, kafe i fudbala"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.10.2019.
14:51
Izvor: Sportske.net

Sparsi su prekinuli niz loših rezultata protiv Zvezde, ali je jasno da će im još nekoliko dobrih rezultata biti potrebno da bi rekli da su izašli iz krize.

Beta/AP Photo/Ian Walton
Beta/AP Photo/Ian Walton

Povezane vesti

Muči se Totenhem ove sezone, iako su tokom letnjeg prelaznog roka doveli tri kvalitetna pojačanja u Ndombeleu, Sesenjonu i Lo Selsu.

Engleza i Argentinca nismo često gledali ove sezone, pre svega zbog povreda, ali s obzirom da su zadržali gotovo čitav roster iz prethodne takmičarske godine, očekivalo se da sa par pojačanja makar nastave sa dobrim rezultatima iz minule.

Ipak, usledio je veliki pad, razne priče su se provlačile po medijima, doživeli su debakl protiv Bajerna (2:7), usledila su i dva neočekivana rezultata u PL, pre nego što su se na pobedničke staze vratili ubedljivom pobedom protiv Zvezde u Londonu (5:0).

Moraće da nastave sa tako dobrim partijama kako bi u potpunosti izašli iz krize, ali izgleda da su u klubu shvatili da im je potrebno još novih lica u klubu.

Tako su "Pevci" pokazali interesovanje za zvezdu Gremija i reprezentativca Brazila Evertona Soareša.

Sjajnog ofanzivca je glavni skaut Sparsa Stiv Hičen pratio tokom polufinala Kopa Libertadores između Gremija i Flamenga, jasno je da se vratio pun utisaka.

Popularni "Sebolinja" je blistao i na Kopa Amerika u dresu "Karioka", bio je i najbolji strelac takmičenja koje je Brazil osvojio.

Everton

Totenhem je tokom leta pokušavao da dovede Dibalu, ali polako postaje jasno da "La Hoja" neće napuštati Torino, pa su se u Totenhemu okrenuli ka Evertonu.

Videćemo da li će već u januaru pokušati da ga presele u svoje redove, jasno je da će imati i veliku konkurenciju, kako brojni klubov sa "Starog kontinenta" prate 23-godišnjeg Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Saturday, 26.10.2019
03:53

Odlican je Everton. Prebrz. Samo mnogo "lagan" za englesko krljanje... Mada, nikada se ne zna. Mogao bi Sonu da bude paklena konkurencija.

avatar
Le Tissier
Thursday, 24.10.2019
15:23

Njima pre svega treba, kada im vec ne igra Dajer koji je sigurica, jedan centralni vezni da igra sa Ndombeleom da im ne bi tu vise igrao ocajni Sisoko i desni bek. I ako su tacne one price da se otarase Eriksena i Vertongena da bi bio mir u ekipi.