Totenhem digao ruke od veziste

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.05.2019.
12:27
Izvor: Sportske.net

"Skaj" prenosi da će se okrenuti drugim rešenjima.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Totenhem nije pazario u prethodna dva prelazna roka, ali je ipak uspeo da se domogne četvrtog mesta u Premijer ligi i finala Lige šampiona, koje je na programu sutra.

Ipak, ovog leta će se stvari promeniti, nekolicina igrača bi mogla da napusti Severni London, vlasnici će Poketinu dati veći budžet, Sparsi će pokušati da dovedu nekoliko kvalitetnih pojačanja.

Jedno od njih neće biti Andre Gomeš iz Barselone, prenosi "Skaj Sports".

Portugalac je sezonu za nama proveo na pozajmici u Evertonu, dobro se pokazao u Premijer ligi, pa je skrenuo pažnju i "Pevaca".

Oni su se ipak povukli iz trke, okrenuće se drugim rešenjima, što otvara vrata Evertonu da ga zadrži u svojim redovima, za šta su i pokazali želju.

Što se tiče Totenhema, oni su zainteresovani i za Van de Beka iz Ajaksa, Ndombelea iz Liona i Lo Selsa iz Betisa, videćemo da li će nekoga od njih trojice uspeti da presele u svoje redove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mitar YNWA
Friday, 31.05.2019
14:36

Gomes nijee igrac za timove koji se bore za LS tako da ne vidim poentu da dolazi u Totenhem osim ako hoce da pojacaju klupu, tako da mi odustajanje od njega deluje kao sasvil logican potez.

avatar
tomi selbi
Friday, 31.05.2019
12:33

Po meni nikakav igrac, ima boljih na toj poziciji... To malo sto je proigrao u Evertonu, ne znaci da je dobra kupovina. Bolje Van de Beka da jure..

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 31.05.2019
13:37

Ako zele tu titulu koju toliko dugo najavljuju da ce napasti onda Gomes definitivno nije igrac za njih a VdB ce biti tesko uloviti.