Totenhem bi mogao da ima ozbiljan problem sa napadačima

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 07.11.2018.
22:16
Izvor: Sportske.net

"Pevci" bi mogli da počnu da razmišljaju o ovoj poziciji.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Poketino je napravio fantastičan tim, ali izgleda da je najkritičnija pozicija napadača. Iako imaju odlične igrače (pre svega Kejna) na toj poziciji, mogli bi uskoro da budu u problemu i da možda panično kupuju kao pre par godina kada su prodali Bejla.

Kejn se već dugo povezuje sa Realom, a ako se uzme u obzir Benzemina forma i loši rezultati, vrlo je moguće da bi Perez mogao da se baci u lov, a poznato je da imaju odlične odnose sa Totenhemom. Još kad Real odluči nekoga da dovede, tada pare nisu problem. Tako da postoji mogućnost da Kejn napusti klub, ali ona izvesnija je da će "Pevci" najverovatnije ostati bez Kejnove zamene. Fernando Ljorente je nezadovoljan statusom u klubu i želi da se vrati u La Ligu.

Tridesettrogodišnji napadač pored Kejna dobija minimalno prostora i veoma je nezadovoljan zbog te minutaže pa bi mogao da se vrati u špansku ligu.

Stigao je prošlog leta iz Svonsija za 12,1 milion funti, a od tada je zabeležio samo 17 ligaških nastupa i to većinu ulaskom sa klupe.

Ljorente je karijeru započeo u Bilbau, a nakon 8 godina provedenih u ovom klubu i nekih zaista fantastičnih partija, on je otišao u Juventus. Pored ovih timova, nastupao je još i za Sevilju i za Svonsi.

Son Ljorente

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Thursday, 08.11.2018
14:34

City zbog velikog rostera može da drži visok nivo forme tokom cele sezone. Za Sarija se zna da ne ume da tempira formu, krene silovito i na proleće kad se lomi - tup! Klopove ekipe tradicionalno na proleće postaju strahovite.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 08.11.2018
00:19

Totenhem verovatno najnebitniji tim na svetu. Po onome sto gledam ovih dana oni i Liverpul idu van top4.

avatar
Merseysade Red
Thursday, 08.11.2018
09:13

Titula je nasa Nikki...

avatar
Brainless
Thursday, 08.11.2018
13:37

Smeš ti neke pare da staviš na ovu izjavu...