Totenhem baš ozbiljan, nova ponuda Dancu, stiže Mitrov saigrač!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 20.07.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net

"Pevci" posle dovođenja Ndombelea, planiraju još nekoliko poteza u prelaznom roku.

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Totenhem je podigao ponudu Kristijanu Eriksenu, naime, igrač kome sledeće godine ističe ugovor je na meti Reala, ali i još nekih klubova, mada nema konkretne ponude.

Problem je što Levi traži 80 miliona za fudbalera koji će biti slobodni agent u leto 2020.

Da bi to sprečio, Totenhem je uputio još bolju ponudu Eriksenu od prethodne. Naime, spremni su da mu podignu platu na 200 000 funti nedeljno, prethodna ponuda je bila 160 000.

Inače, Eriksen zarađuje mizeran novac u odnosu na svoj status u PL, on prima, verovali ili ne, manje od 5 miliona evra po sezoni.

"Pevci" su inače na putu da posle dolaska Ndombelea, završe još jedan transfer, izgleda da su dogovorili dolazak talentovanog Sesenjona iz Fulama. Levi spoljni igrač "Kotadžera" je odigrao fantastičnu sezonu u Čempionšipu, pa potonuo prošle godine u PL.

Ali, ima samo 19 godina i trebalo bi da bude zamena za Denija Rouza koji nije ni otputovao na turneju, čeka transfer, pominjana je Barselona, ali čini se da je najbliži, u ovom trenutku, odlasku u Šalke.

Podsetimo, Totenhem pregovara oko Lo Selsa, ali ako Eriksen ostane, onda je teško da će izdvojiti oko 60 miliona za Argentinca iz Betisa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke