Totalni remont Arsenala, Emeri sastavio spisak - sledi "škotizacija" na Emirejtsu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.06.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" će biti veoma zauzete ovog leta.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Arsenal je već dogovorio novo pojačanje za narednu sezonu, iz Brazila stiže talentovani mladi napadač Gabrijel Martineli.

Ipak, jasno je da je Unaiju Emeriju potrebno nekoliko igrača koji bi mogli da naprave razliku odmah što neće biti tako lako usled finansijskih ograničenja.

Najviše se govori o Janiku Karasku, u jednom trenutku se činilo da je dogovor postignut, međutim Kinezi zatežu oko visine obeštećenja i traže celih 30 miliona funti.

Problem je i levi bek, pa je na meti jedan od najboljih na Ostrvu, fudbaler Seltika Kijeran Tirni. Škot ima 22 godine i već je odigrao preko 100 utakmica za "Zelene" koji svog igrača takođe procenjuju na 30 miliona.

Karasko Carrasco

Velika je želja Unaija Emerija i ne bi bilo čudno da ga "Tobdžije" na kraju i angažuju.

Još jedan Škot bi mogao da se nađe na Emirejtsu, Rajan Frejzer oduševio je svojim igrama u Bornmautu koji bi da zaradi čak 35 miliona funti na njemu iako mu ugovor ističe narednog leta.

Utihnule su priče o Vilfridu Zahi koji bi koštao skoro duplo više od gorepomenutih igrača, a kao nerealne opcije u ovom trenutku deluju i Tomas Menije i Hakim Zijeh.

Osim ako u nekom slučaju ne dođe do velikih prodaja, to bi bila nešto drugačija priča...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Wednesday, 19.06.2019
12:43

Samo da se nekako resimo Ozila, Mustafija i Elnenija. Makar za ukupno 30m. Plus, ako dodju Frejzer, mali Martineli koji je ogroman talenat i Tirni to je odlično. U tom slucaju Arsenal verovatno prodaje Monreala ili Kolasinca i kupuje jednog stopera. Verovatno Saliba koji ostaje u Sent Etjenu jos godinu dana na pozajmici.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 19.06.2019
12:07

Nisu losa pojacanja, za deseto mesto...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 19.06.2019
11:52

Oni su dozvolili da im bez obestecenja odu Ramzi i Velbek ,a tu su moglo da uzmu pare za bar 3 pomenuta igraca. Mislim da jedino jos mogu Mustafija,Ozila i Ivobija da uvale ,ako neko uopste i zeli te igrace. Ozil je tezak za prodaju zbog jake plate ,a i nije se bas proslavio u poslednje vreme ,ostala dvojca su panjevi .

avatar
Kuma Baba Car
Wednesday, 19.06.2019
11:49

Skotizacija, pominje se jedan skot

avatar
Wednesday, 19.06.2019
11:10

Ovi su propali bice to borba opaka sa Vest Hemom i Evertonom za sesto mesto u PL ove sezone....

avatar
Mangus
Wednesday, 19.06.2019
11:09

Kojih velikih prodaja? Mogu prodati samo Obamejanga i Lakazeta. Ozil vise nije ozbiljan fudbaler, ostali ne vrede ozbiljan novac. Mozda miktarijan ali on vredi 30 milki maksimum.