Torino želi igrača Sitija i reprezentativca Belgije!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 11.08.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

Inter i Juventus su napravili haos u ovom prelaznom roku, a Torino pokušava da se pojača dok se ne spusti zavesa.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Torino pokušava da proda Ljajića, a da dovede Zazu iz Valensije.

Pored ovih informacija, italijanski klub je kontaktirao Mančester siti kako bi pokušali da dovedu Džejsona Denajera, u pitanju bi bila pozajmica sa pravom otkupa na kraju pozajmice.

Siti ima fantastične igrače, koji jednostavno ne mogu da pronađu mesto u startnih 11, pa zbog toga idu na mnogobrojne pozajmice, jedan od njih je i Denajer.

Dvadesettrogodišnji defanzivac je u Siti stigao 2013. godine, a predviđali su mu svetlu budućnost u ovom dresu, ali do sada je uspeo jedino da ode u tri različita kluba na pozajmice, u pitanju su Seltik, Sunderland i dva puta Galatasaraj. Odlične partije je pružao u ovim timovima, čak je osam puta nosio i dres reprezentacije, ali jednostavno za njega nema mesta u Sitiju pored tolikih zvezda.

Torino pokušava da iskoristi to i da dovede ovog mladog igrača u svoje redove, što će Gvardiola verovatno i dozvoliti, ali moglo bi da dođe do neslaganja kada je u pitanju otkupna klauzula na kraju te pozajmice. Iako Denajer trenutno nije u Gvardiolinim planovima, teško da bi pristali da prodaju Belgijanca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke