"Tobdžije" u problemu, veliko interesovanje za kapitena!

Autor: Stefan Matić
subota 25.01.2020.
13:30
Izvor: Sportske.net

Da li će se vratiti u Francusku.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Arsenal nikako da napravi dobar niz rezultata.

U zadnje dve utakmice "tobdžije" su igrale bez kapitena, Pjer-Erik Obamejang ima još jednu utakmicu da oduži zbog crvenog kartona u duelu sa Kristal Palasom. Mada je pitanje da li će Gabonac uopšte biti i posle januara u Londonu.

Mundo Deportivo prenosi ozbiljno interesovanje Barselone o kome smo već pričali, sada se u trku upustio i PSŽ.

Francuzi su na pragu gubitka Edinsona Kavanija, Urugvajac ima odličnu ponudu iz Atletiko Madrida tako da se otvara mesto za napadač, ukoliko je to Parižanima i najpotrebnije.

Obamejang je poručio da je spreman za transfer, ciljao je "Kamp Nou" tom izjavom, ali prilika da igra sa Nejmarom i Mbapeom itekako ima svojih benefita.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:45

PSGu nije potreban jer imaju Icardija koji je odlican i Cavanija koji nece nigdje prije ljeta. A u Barsi bi veoma lako mogao zauzeti mjesto prvog napadaca jer je Suarez vec u godinama i pitanje je kako ce igrati poslije povrede. A ocito da ne planiraju Griza koristiti tamo gdje mu je mjesto. MU je napravio ogromnu gresko jer nije uzeo Icardija za Lukakua kada im je bio ponudjen ali vise me nista od njih nece zacuditi...

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 25.01.2020
14:39

Nadam se da ovo nije tačno. Ako Martinelli nastavi da trese mreže i pokaže da je zaista dobar igrač, onda nek Auba ide na leto i to za ozbiljne pare. Dokazao je da je fantastičan igrač u najjačoj ligi tako da igranje u Francuskoj neće biti problem za njega i to treba da se naplati dobro.

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 25.01.2020
19:47

Istice mu ugovor 30.06.2021 ima 30g a ti ocekujes da se za njega uzmu velike pare a ugovor produziti nece, spusti malo loptu.