"Tobdžije" šalju emisare na utakmicu Juventusa, koga će gledati?

Autor: Stefan Matić
utorak 02.04.2019.
17:34
Izvor: Sportske.net

Talentovani Italijan je već dugo na radaru Arsenala.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Odlaskom Arona Remzija u redove šampiona Italije stvara se velika rupa, Velšanin je dokazao sinoć u pobedi nad "Svrakama" koliko je bitan klubu.

"Stara dama" danas u Sardiniji igra meč 30. kolo protiv Kaljarija, na tribinama će između ostalih navijača biti i skauti Arsenala.

Ljudi iz Londona pak neće posmatrati sastav Juventusa, već samo igrača domaće ekipe Nikolo Barelu.

Gazeta delo Sport piše kako ovo nije prvi put da Englezi posmatraju uživo mladog Italijana što samo dokazuje veliko interesovanje da im se sledeće sezone pridruži na "Emiratima".

Dvadesetdvogodišnji Barela je i počeo svoju karijeru u klubu iz Sardinije, boje Kaljarija na sebi nosi još od 2013. godine, ali izgleda da se tom periodu karijere bliži kraj.

Nikolo Barela

Italijan je na meti mnogih evropskih velikana i deluje da će sledeće leto odličiti da napusti svoj Kaljari, London se za sada izdvaja kao najverovatnija destinacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 02.04.2019
20:36

Mnogo je on perspektiva igrac da bi otisao u Arsenal. Sta ako ga pozove Zola?

avatar
AFC
Tuesday, 02.04.2019
22:02

Da stvarno, šta će biti ako ga pozove Zola?

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 04.04.2019
13:28

Posto ce Celsi imati zabranu ,mogu da ga zovu samo na caj.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Tuesday, 02.04.2019
18:24

Zaista dobar fudbaler. Ponaša se zrelo kako na terenu tako i van njega. Po mom mišljenju bolji a i jeftiniji od Zjelinskog. Nadam se da će stići na leto, ali zaista mislim da će biti opake konkurencije u vidu Intera i Milana naravno. Dobro je što nas povezuju s njim konstantno, znači da ima tu nešto, ali daleko smo od dogovora verovatno. Još jedan štoper, ali zaista dobar štoper, neko ko unosi sigurnost, Emeri je utegao ovo sa Sokratisom i Koscielnijem pozadi ali potreban je još jedan, kako je potonji u ozbiljnim godinama. Holding je pokazao da će kad se oporavi biti odlično pojačanje, i da je Wenger napravio sjajan posao kad ga je doveo za sitne novce i ako su se vi smejali čak i na ovom sajtu sećam se. Nadam se jednom krilu i da vratimo Nelsona sa pozajmice takodje i onda da napravimo neke ozbiljne korake. COYG.