"Tobdžije" predložile trejd, Juve glatko odbio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 05.01.2019.
22:10
Izvor: Sportske.net

Kako prenose italijanski mediji, Arsenal je ponudio razmenu ekipi Juventusa.

EPA/NEIL HALL
EPA/NEIL HALL

Povezane vesti

Poznato je da je Eron Remzi na pragu prelaska u redove Juventusa, Velšaninu ugovor sa "Tobdžijama" ističe na kraju sezone i navodno se dogovorio sa "Starom damom".

Juve je prema Bosmanovom pravilu imao pravo da se dogovara sa Remzijem bez dozvole Arsenala, ali u tom slučaju bi vezista u Torino mogao da stigne tek po završetku sezone, odnosno po isteku njegovog ugovora sa ekipom iz Severnog Londona.

Ukoliko "Bjankoneri" žele odmah da ga dovedu, moraće da pronađu zajednički jezik sa upravom Arsenala, navodno su spremni da ponude Samija Kediru, ali da Velšanin u januaru pređe u Torino, dok bi bivši vezista Reala tek po završetku sezone stigao na "Emirejts".

Nije ni to tako loša ponuda, ali je Arsenal imao drugačiji plan.

Naime, uprava "Tobdžija" je ponudila drugačiju razmenu Juveu, oni žele Mehdija Benatiju, ukoliko bi ekipa iz Torina dozvolila Marokancu da se do kraja zimskog prelaznog roka preseli u Arsenal, Remzi bi dobio zeleno svetlo da, takođe do kraja meseca, pojača redove "Stare dame".

Ipak, Juventus je tu ponudu odbio, ne žele da se odreknu iskusnog defanzivca usred sezone, pa će dve ekipe morati da smisle novi način kako da obave saradnju do kraja zimske pijace.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 06.01.2019
13:31

Ne znam za vas ali Remzija uopšte ne dozivljavam kao igrača koji će unaprijediti igru Juventusu u vezi. Karijera obilježena povredama i usponima i padovima forme, nikad nije bio konstantan.

avatar
7omman
Sunday, 06.01.2019
11:32

Hahahaha, cuj Kediru, jos na ljeto, ja znam da nismo u poziciji da biramo, al i ovo je mnogo... Valjace Remzi do kraja sezone !

avatar
No rules
Sunday, 06.01.2019
02:18

Juventus ce im za Remzija ponuditi Spinacolu ili Barzaljija, nema Arsenal pojma koliko klub iz Torina 'cijeni' tudje igrace!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 07.01.2019
09:09

Poslovanje Juventusa je za strahopostovanje koliko se god ti o tome sprdao To je tako

avatar
No rules
Monday, 07.01.2019
14:14

E neka si mi napisao, ni Var vam ne moze nista :D

avatar
Brazilero11
Sunday, 06.01.2019
00:35

Hhahahha Juve nudi Kediru na ljeto a oce Remzija sada. Pa da im je proslo ovo evo ne znam....

avatar
Japanac
Sunday, 06.01.2019
10:05

Kedira ima ugovor jos godina i po,a Remzi 6 meseci...