"Tobdžije" lek za najveću boljku pronašle u Španiji?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.01.2019.
12:11
Izvor: Sportske.net

Arsenal je zainteresovan za defanzivca koji nastupa u španskoj Primeri.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Trener Arsenala Unaj Emeri je izjavio da Arsenal u ovom trenutku nema novca za ozbiljna pojačanja i da jedino pozajmice dolaze u ozbir.

Kako stvari stoje, od Denisa Suareza iz Barse neće biti ništa, iako se na Španca ne računa, Katalonci žele samo da ga prodaju.

Okrenuli su se sjajnom, ali problematičnom vezisti iz Serije A, videćemo i koliko je to realno.

Ipak, već sada planiraju ozbiljnije kupovine za naredno leto, kada će Emeri sa svojim saradnicima pokušati da skroji tim za veće uspehe.

Odbrana je jasno problem, a rešenje su "Guneri" pronašli u Andaluziji.

Naime, Arsenal je zainteresovan za defanzivca Betisa Aisu Mandija.

Reprezentativac Alžira primarno igra na pozicji desnog beka, ali može da igra i na štoperskim pozicijama, jasno je da njegova polivalentnost izuzetno odgovora ekipi iz Severnog Londona.

Čini se da do kraja januara neće moći da ga dovedu, ali će zato pokušati to da urade na leto, a 27-godišnji defanzivac u svom ugovoru ima otpusnu klauzulu od 30 miliona evra.

Arsenal navodno to nije spreman da plati, pokušaće da se dogovore sa upravom Betisa, koja ga se neće tek tako odreći. Oni naime spremaju novi ugovor za svog defanzivca, kako bi mu povećali otpusnu klauzulu.

Ukoliko uprava kluba iz Andaluzije uspe da se dogovori sa Mandijem oko nove saradnje, čini se da će Arsenal ostati bez šansi da ga angažuje, te je odluka na samom fudbaleru.

Ukoliko ne pristane na novu saradnju, biće to jasan znak upravi španskog kluba da želi da ide, ali ako potpiše novi ugovor, to će biti signal Arsenalu da potragu za pojačanjima nastavi na drugom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefanK
Thursday, 24.01.2019
14:11

Klub koji svake godine ima enormna primanja, nema da iskesira 30m za igraca...Koliko smo nisko pali da je to uzas, odnosno koliko nas ovaj gazda crpi i ulaze sve u NBA i NFL...Da mi nemamo para da dovedemo jednog igraca...

avatar
Bocevski12
Thursday, 24.01.2019
14:25

Ne mogu da verujem stvarno..za Kulibalija da i ne pricam

avatar
AFC
Thursday, 24.01.2019
14:44

Nije hteo letos da proda klub rusu, nije lud da ispusti zlatnu koku. Sad mogu da se dovode samo talenti i da se nadamo da će da eksplodiraju, pošto nijedan igrač svetske klase neće u klub bez ambicija.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 24.01.2019
14:10

30mil za igraca za kojeg niko nikad nije cuo