"Tobdžije" dovele prvo pojačanje, sa novim sportskim direktorom stiže i Brazilac!

Autor: Stefan Matić
utorak 23.04.2019.
12:58
Izvor: Sportske.net

Sezona nije završena, ali na Emirejtsu razmišljaju o budućnosti.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Pošto su pregovori sa Monćijem i Overmarsom propali čelnici kluba iz Londona će najverovatnije funkciju sportskog direktora ponuditi svom bivšem igraču, Brazilcu Edu.

Sada četrdesetogodišnjak Edu je ostao upamćen u Arsenalu kao član generacije "Nepobedivih" iz sezone 2003/2004, trenutno radi u FS Brazila kao tehnički koordinator, ali izgleda da će se vratiti svojim "Tobdžijama".

Prema pisanju Dejli Mejla Brazilac će dovesti i svog sunarodnika kao prvo pojačanje Emerijevog tima za narednu sezonu.

Radi se o mladom Brazilcu italijanskog porekla Gabrijelu Martineliju, sedamnaestogodišnjak trenutno igra za brazilski Ituano, fudbaler je tokom prošle godine bio na probi u Mančester Junajtedu ali se nije zadržao.

Ove sezone je napravio skok u svojoj formi, te će čelnici Arsenala po pisanju engleskih medija ubrzo i završiti posao, ponuda od 10 miliona evra bi trebala da bude dovoljna za klub iz Brazila.

Ono što je svakako prednost sa administrativne strane što Martineli uskoro dobija i italijanski pasoš, pa ne bi trebalo biti komplikacija oko radne dozvole koja je potrebna za igranje na Ostrvu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tobdzija02
Wednesday, 24.04.2019
07:31

Prošle godine su dovedeni kljucni igrači tipa Sokratis, Torreira pa i da kazem Genduzi svi su ukupno koštali oko 60mil a opet je otisao Sven zasto?

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 24.04.2019
12:33

Zato sto je spanska veza u klubu :D

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 23.04.2019
21:53

Postujem Edua al mislim da su se ogresili o Mislintata.Ovaj mali mozda nije los al ja bih pre dao sansu Smit Rouvu i Nelsonu...

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Tuesday, 23.04.2019
15:52

Pa ljudi moji, ovi ko da imaju 300 miliona svake sezone pa se ovako razbacuju sa desetak miliona za neku mladu nadu i nista vise od toga. Uzas. Naravno pod uslovom da je ova vest tacna.