"Tobdžija" se nudi Milanu

Autor: Boban Filipović
četvrtak 04.01.2018.
17:29
Izvor: Sportske.net

Videćemo da li će 'rosoneri' odreagovati na ovaj "flert".

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Italijanski list 'Corriere dello Sport' piše da je želja Tea Volkota da dođe u Milan.

On je već neko vreme u drugom planu kod Vengera, ove sezone šansu dobija uglavnom u Ligi Evrope i na Kup utakmicama i premda u tim, uslovno rečeno, nebitnijim takmičenjima ne pruža sasvim korektne partije, ne liči da bi status kod 'Profesora' mogao da mu se popravi, a pod takvim okolnostima šanse da se nađe na spisku selketora Sautgejta za Mundijal u Rusiju su mu nikakve.

Šuška se da bi mogao ove zime da ode negde na pozajmicu, a on bi radije da to bude neki veliki evropski klub nego neki osrednji engleski.

Bilo je priče i da njegov matični klub Sautempton želi da ga vrati, da njegovom kupovinom krene u trošenje ogromnog novca zarađenim od pordaje Van Dajka Liverpulu, raspituje se i Everton, međutim, hitronogi krilni fudbaler želi na 'San Siro', a njegov menadžer će pokušati da izdejstvuje pozajmicu do kraja sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Saturday, 06.01.2018
01:46

Od Borinija sigurno bolji

avatar
MalaSkoljkica
Friday, 05.01.2018
18:32

Arsenal treba da proda par suvisnih igraca , i da proba da dovede Jose Mariu Gimeneza ili Stefana Savica iz Atletika. Kad bi uspeo bar jednog od dvojice plus Draxler kao zamena za Alexisa , i na sve to da zamene profesora tim bi procvetao. Mislim da sledece sezone stvarno trebaju da dovedu novog menadzera , Blan ili recimo Luis Enrique bi bili jako zanimljivi.

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 05.01.2018
03:08

Ne mogu da se odlucim ko je veci propalitet. Volkot ili Milan.

avatar
BojanMC
Friday, 05.01.2018
18:59

Psg i Volkot su slicni. Nijedan od njih nije bio prvak evrope. Sedmostrukog sampiona nemoj stavljati recenicu sa pomenutim dvojcem.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 04.01.2018
19:32

Mozemo mi da saradjujemo sa Arsenalom, ali, ne verujem da bi ovo bilo dobro.

avatar
Yaya Sanogo
Thursday, 04.01.2018
18:44

Ovaj covek bi cak bio extra pojacanje, u odnosu na one smesne igrace koje Milan ima. Ubedjen sam da bi pokidao u Italiji.

avatar
BojanMC
Friday, 05.01.2018
19:00

Covek ima samo jednu dobru karakteristiku i to je brzina. U Italiji gde nema prostora kao u engleskoj i gde se igra poziciono nema sta da trazi.

avatar
Непобедиви
Thursday, 04.01.2018
18:42

Oterasiti se Volkota, Kokelana, Elnenija i slicnih. Poslati Cejmbersa na pozajmicu, resiti pitanje Debusija. Dovesti zamenu Aleksisu, zadrzati Ozila, dovesti 2 stopera i to vec u januaru da se ekipa uigrava za sledecu sezonu. Pa onda na leto videti sta jos fali, a to je vezni ili prebaciti Mejtland Najlsa na prirodnu piziciju jer decko obecava i eto uigranog tima za sledecu sezonu.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 04.01.2018
19:49

vama je problem venger...dokle god je on u klubu od vas nema nista....a milan...oslobodio se zasicenog berluskonija....nasao neke vlasnike koje ne moze niko da provali....ishitrena kupovina....i eto....glavne boljke su te sto su kljucni ljudi van kluba....

avatar
Yaya Sanogo
Thursday, 04.01.2018
20:05

Holdinga isto na pozajmicu, dovesti 2 stopera kao sto ti kazes, Koscielnog ili Mustafija kao rotaciju, Monreal bi tu bio visak, tako da moze ici. Dovesti normalnog DMC-a umesto Xhake, ili organizatora igre, a Wilshere na Xhakino mesto.