Tijagovo hvala, vreme je za Premijer ligu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.09.2020.
13:57
Izvor: Sportske.net

Španski reprezentativac se oprostio od prvaka Evrope.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Gotovo je, Tijago Alkantara će postati novi igrač Liverpula.

On je već parafirao saradnju sa klubom do leta 2024. godine, svakog trenutka se očekuje i zvanična promocija sa "Enfilda".

Veliko pojačanje za "Redse", Brazilac sa španskim pasošem je još početkom leta obećao Klopu da će sarađivati, sada je ispunio obećanje.

Oprostio se sa stilom od Bajerna, osvojio je tripletu sa nemačkim velikanom, sada je poslao i oproštajnu poruku svima kojima je klub iz Minhena u srcu.

Baner 1

"Ovo je bila najteža odluka u mojoj karijeri. Odlučio sam da zatvorim poglavlje u ovom sjajnom klubu. Klubu u kojem sam rastao i razvijao se kao igrač tokom poslednjih sedam godina.

Pobede, uspesi, trenuci uživanja, ali i neka teška vremena. Najponosniji sam što sam u Minhen stigao kao mlad čovek pun snova, a odlazim ispunjen i poistovećenn sa klubom, istorijom, filozofijom, jezikom i kulturom. Ovde sam naučio kako da volim i poštujem tradiciju, sa kojom se sada pozdravljam, ali je nikada neću zaboraviti: Mia San Mia.

Moja porodica i ja samo proživeli fantastične trenutke u ovom gradu, u Sebner ulici i naravno, na našoj voljenoj Alijanc Areni. Sa vama, mojom Bajern porodicom koja se tako dobro ophodila prema meni i koja me je volela svakog trenutka.

Moja odluka je čisto sportska. Kao fudbaler želim i imam potrebu za novim izazovima kako bi nastavio da se razvijam kao što sam ovde.

Bajern će uvek biti moj dom.
Večno hvala Bajernu!
", napisao je Alkantara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke