Tijago zaobišao "večite" i odabrao Šerif!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.07.2014.
21:36
Izvor: Sportske.net

Brazilski internacionalac Tijago Galvao sa Silva koji je dugo figurirao kao potencijalno pojačanje Partizana i Crvene zvezde karijeru će nastaviti u redovima moldavskog Šerifa.

fc-sheriff.com
fc-sheriff.com

Povezane vesti

Dosadašnji napadač Slobode iz Užica Tijago Galvao da Silva karijeru će nastaviti u redovima moldavskog Šerifa.

Tijago Galvao u Slobodu je stigao 2011. godine a za tri sezone u dresu "Era" uspeo je da se prikaže u sjajnom svetlu i da zavredi interesovanje najvećih klubova u Srbiji.

Partizan i Crvena zvezda nadali su se u prethodnim prelaznim rokovima da bi mogli do Brazilčevog potpisa ali se na kraju ispostavilo da je Tijago Galvao odabrao opciju koja mu garantuje bolju zaradu i sigurnost.

"Pre osamnaest meseci Šerif je počeo da me prati i sve ovo vreme gledao sam njegove utakmice putem interneta. Uverio sam se da je sve mnogo bolje od onoga što sam imao prilike da vidim" izjavio je Galvao po dolasku u Tiraspolj.

Tijago Galvao će u ekipi Šerifa imati društvo još jednog Brazilca koji je nastupao u Srbiji. U pitanju je Kadu Mendeš koji je branio boje Crvene zvezde i koji će bez sumnje pomoći zemljaku da se prilagodi novoj sredini.

Bivši napdač Slobode istakao je da je odabrao Šerif zbog činjenice da ekipa ima veliki potencijal i da bi lako mogla da se domogne plasmana u grupnu fazu Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke