Tijago Silva odlučio, ostaje u Ligi šampiona!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.08.2020.
10:11
Izvor: Sportske.net

Kapiten PSŽ se oprostio od kluba, ali igraće i dalje na vrhunskom nivou...

EPA-EFE/Matt Childs
EPA-EFE/Matt Childs

Povezane vesti

Izgleda da je transfer dogovoren i da će posle sinoćnjeg poraza u finalu Lige šampiona u kome je pokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou Tijago Silva stići u PL.

Naime, on je potvrdio da je klub odlučio da mu ne ponudi novi ugovor, kapiten odlazi posle osam godina. Ispraćen je lepim rečima Tuhela, nikome nije jasno zbog čega ne dobije produžetak, ali Leonardo želi da promeni stvari u odbrani i dovede mlađeg igrača.

Pričalo se da će Silva u Fiorentinu, međutim kada su stigle ponude iz Engleske sve se promenilo. Everton je bio veoma zainteresovan, ali na kraju je izgleda trku dobio Čelsi.

Lampardu treba iskustvo u odbrani, Brazilac je vrhunski igrač, Čelsi je primio previše golova i to najviše nakon centaršuteva, pa će brazilski reprezentativac biti dragocen. Tijago Silva ima nameru da igra još tri ili četiri sezone, "Plavci" politiku da igračima daju ugovor na jednu, kada su u poznim godinama, u svakom slučaju, za Silvu ovo znači ostanak na najvećoj sceni.

Njegov plan je da igra za Brazil na Mundijalu 2022. i da se posle toga oprosti, zbog toga mu ne pada na pamet da odlazi van Evrope, u Aziju ili MLS.

baner kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 24.08.2020
17:54

Thiago Silva jeste klasa od stopera i jos uvjek solidno igra ali dovest igraca od 35 godina malo previse pa i stopera .Terry je u tim godinama vec bio van Celzija .Da je bar 2 3 godine mladji pa ajd inekako jer Silva jest klasa al nije po meni regularno da sa 35 dolazi igrac pa i stoper njegove klase jos pogotovo kada si u fazonu renoviranja tima i dovodjenja mladih igraca, Terry je u njegovim godinama otisao iz kluba klub ga vise nije htio koji je jaca klasa i veca ikona za Celzi od Silve.Po meni Rice iz West Hama je bio najbolje rjesenje za stopera.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 24.08.2020
10:28

Ponudjen mu je 1+1 ugovor i ako on prihvati ponudu biti ce dobro.