"Tigar" Falkao se vraća na mesto "zločina" ili kvari posao Mitru?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.05.2019.
09:20
Izvor: Sportske.net

Kolumbijac će napustiti Monaku, gleda ka mestu gde je stekao veliko fudbalsko ime...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Radamel Falkao bi mogao da napusti Monako gde više nije u prvom planu, klub se jedva spasio, a Kolumbijac ima odlične ponude iz Kine.

Međutim, pojavila se mogućnost da u zamenu za Želsona Fernadeza ode u Atletiko, odnosno vrati se u klub gde je idol navijača. "Jorgandžije" razmišljaju, Falkao bi olakšao razočaranje navijača zbog odlaska Grizmana, ali sa druge strane Simeone traži drugačiji tip napadača od Dijega Košte i Morate.

Druga opcija za Kolumbijca je Valensija tu bi sjajni odnosi vlasnika Pitera Lima i Žorge Mendeša mogli da olakšaju stvari. "Slepi miševi" će igrati u Ligi šampiona, traže napadača, pominje se Aleksandar Mitrović za koga Fulam traži 35 miliona evra.

Falkao ima 33 godine, u Atletiku je za dve sezone dao 52 gola, kasnije se preselio u Monako, bio na pozajmicama u PL, u Junajtedu i Čelsiju gde je razočarao, pa se vratio među "Kneževe".

Od povratka je nastavio da trese mreže, 2016. osvojio titulu i dao 21 gol, prošle, 18, ove sezone je postigao 14 pogodaka u šampionatu i jedan u kupu Francuske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke