Tibo, vreme ti je isteklo?! Jedan od ove dvojice braniće za Real naredne sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 07.10.2019.
10:20
Izvor: Sportske.net

Čini se da su navijači i mediji već ispisali presudu, a izgleda da klub lagano naginje ka novom rešenju.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Izgleda da Real ozbiljno traži novog golmana. Demantovali su da je Kurtoa imao napad panike u prethodnoj utakmici, nakon zvižduka navijača protiv Briža.

Belgijanac je na udaru, današnja "Marka" je presudila, nije dovoljno biti samo dobar golman da bi branio za Real, treba činiti čuda. Takvi su bili Garsija Remon, Mihel Angel, u novije vreme Pako Bujo i Kasiljas.

Kejlor Navas je osvojio tri Lige šampiona i bio na tom putu. Mali golman sa sjajnim refleksom koji ne igra dobro nogama, ali je zato nenadmašan kada treba izvaditi tim u odlučujućim trenucima.

Kostarikanac je morao da ode, Kurtoa mora da brani, on je sjajan čuvar mreže, ali ne čini čuda, i prima previše golova. U klubu su navodno sve bliže odluci da potraže novog čuvara mreže, neće biti lako prodati ni Kurtou, ali svejedno, sigurno da on ima kvalitet za veliki klub.

Prema tvrđenju španskih medija prve dve opcije su jedna strana i jedna "domaća".

Pogađate, Donaruma je na meti, čak i da to znači pregovore sa Rajolom, što Perez nikako ne voli. Kontroverzni agent ima dogovor sa Milanom, ako i ove godine ne naprave ništa, a to je sve izvesnije, Donaruma može da ide. Odbio je novi ugovor, više nije novac u pitanju, već ambicija golmana.

To je jedno rešenje, drugo su "pirinejska posla". Naime, Real ove sezone skautira odličnog Ruija Silvu golmana Granade. Bivši mladi reprezentativac Portugala je posle četiri godine u Nasionalu prešao u Granadu, zamenio Ojera Olazabala.

Ima 25 godina, bio je prošle sezone najbolji golman Segunde, primio je četiri gola za vikend na Bernabeu, ali kada pogledate skor Granade, četvrti su na tabeli, u prvih sedam mečeva do vikenda Rui Silva je samo šest puta savladan. U većini mečeva, tačnije pet, sačuvao je svoju mrežu, primilo je četiri gola u remiju protiv Viljareala, jedan od Valjadolida. Granada je dobio Barsu 2:0, slavila na tri gostovanja bez primljenog gola, ako nastavi da brani u ovoj formi, Portugalac će biti blizu Madrida.

U svakom slučaju Kurtoa nije golman za Real, smatraju navijači, a sve više su u to ubeđeni i u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Dimic Homer
Thursday, 10.10.2019
03:17

Nek crkne zmija, tako mu i treba... :D

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 08.10.2019
13:35

novinarske price.. nijedan od pomenutih nije kalibar za real kao i Kurtoa... Daj boze da Areola ne ostne kao prelazno resenje naredne godine uz Lunina

avatar
Wolverine
Monday, 07.10.2019
14:38

Šta su uradili Kasiljasu i Raulu, dobro je da nije pao meteor na stadion. Navas je samo jedan u nizu. Kurtoa nije taj kalibar mentalno, da bi se nosio sa prljavom politikom u Realu. Moraš biti ludak kao Ronaldo, ili potpuno lucidan kao Marselo da bi nekako preživio.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 07.10.2019
13:01

Kakav bre Donaruma decku lopta ispada ko da je mazana vazelinom, izgleda nezgrapno ne krece se kako treba, ne igra nogama, generalno Tibo Kurtoa za siromasne, beta verzija bez iskustva. Oni su prodali najboljeg golmana za njihov sistem ( juris u napad a gosa da vadi kestenje iz vatre ) - Kejlor je tip golmana kakav ce da sanjaju sledecih par godina dok ne plate nekog 100 miliona ko Klop Alisona.

avatar
Amalainter
Monday, 07.10.2019
11:39

Donaruma nista bolji od ovog Kurtoe..

avatar
Don Carlo
Monday, 07.10.2019
11:27

ovog pajaca treba oćerati što prije

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 07.10.2019
10:55

Dati šansu Lunjinu,dečko je odličan

avatar
JC\'90
Monday, 07.10.2019
14:02

Me i je Areola odlican

avatar
Le Tissier
Monday, 07.10.2019
10:30

Ne znam sto ne probaju sa De Heom, bas cudno da nikada nisu bili zainteresovani za njega...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 07.10.2019
15:48

Real ga je dugo pratio i malo je falilo da predje pre par sezona...sad kad junajted ispadne iz lige mozda odluci da dodje

avatar
Le Tissier
Tuesday, 08.10.2019
16:50

Bio sam ironican...