Težak udarac za Gvardiolu od bivšeg kluba!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.05.2019.
23:48
Izvor: Sportske.net

Bavarci se uključili u trku za potpis veznog fudbalera.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kako prenosi nemački "Kiker", minhenski Bajern je veoma zainteresovan da u svoje redove preseli vezistu madridskog Atletika Rodriga Ernandeza, poznatijeg kao Rodri.

Bavarci neće žaliti novac ovog leta na pojačanja, to su pokazali kada su platili 80 miliona madridskom Atletiku za Lukasa Ernandeza, a sada žele još jedno pojačanje sa "Vanda Metropolitana".

Rodri je minulog leta stigao u Madrid iz Viljareala, odmah je pokazao svoj raskošan talenat, pa je zaradio i poziv u reprezentaciju Španije.

Mančester siti je pokazao ozbiljno interesovanje za njegove usluge, stekao se utisak da će platiti klauzulu od 70 miliona evra u njegovom ugovoru i tako ga preseliti na "Etihad".

Gvardiola dugo traga za novim vezistom, koji bi bio zamena za 33-godišnjeg Fernandinja, Rodri bi bio idealno rešenje, ali su se sada Bavarci umešali u čitavu priču.

Angažovanje Rodrija će prema pomenutom nemačkom listu biti jedan od prioriteta ekipe iz Minhena, ali i pored toga ne planiraju da se odreknu Havija Martineza, kako iskusni Španac može da igra i u veznom redu, ali i u srcu odbrane.

Videćemo da li će uspeti da pomrse račune svom bivšem treneru, a utisak je da će Atletiko morati da potraži novog vezistu, jer je Rodri sve bliži odlasku iz kluba iz Madrida.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Novakovic10
Thursday, 23.05.2019
13:12

Pre jedno dve nedelje Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić je bio u Madridu, i izlgeda da je Rodri bio razlog, odličan igrač, nadam se da će imati sličan uspeh kao Javi Martínez i Thiago Alcântara

avatar
Mladen
Thursday, 23.05.2019
08:21

Idemo Bayern treba jos 3 ili cetiri igraca

avatar
Anonymous Official
Thursday, 23.05.2019
01:13

Prosjecan igrac, nista posebno ne nudi da sam trener nikad nebih dao toliki novac za njega. Vrijedi najvise 40mil i to je mozda previse...