Teri ODBIO Spartak!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.09.2018.
19:10
Izvor: Sportske.net

Džon Teri neće postati novi fudbaler Spartaka iz Moskve.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Svi mediji sveta koji prate fudbal su preneli da je Džon Teri potpisao za Spartak iz Moskve i da će tamo imati 3 miliona evra po sezoni.

Takva je bila ponuda, govorilo se da je sve to nekadašnji kapiten Čelsija prihvatio, ali to nije slučaj.

Džon Teri se danas oglasio na Instagramu.

"Nakon perioda razmišljanja, odlučio sam da odbijem ponudu Spartaka iz Moskve. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim Spartaku i da poželim njemu i njegovim navijačima sve najbolje u ostatku sezone. Oni su ambiciozni klub i impresioniran sam njihovim profesionalizmom", napisao je Džon Teri, a potom i dodao:

"Ipak, nakon što sam diskutovao sa svojom porodicom, odlučio sam da nismo spremni za prelazak u ovom trenutku", napisao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 13.09.2018
01:26

Koji je ovo gospodin!

avatar
Апис
Wednesday, 12.09.2018
19:22

Да сам на његовом месту, повукао бих се. Обилазио бих Свет ,,уздуж и попреко" барем 5-6 година, а онда бих ,,окренуо нову страницу живота" и неки ,,хоби из младости" претворио у посао (намерно избегавам термин ,,бизнис").

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.09.2018
23:21

To moze da saceka. igrace jos sezonu. Uostalom on zbog toga je i cakao toliko. Umesto da nadje tim juna, jula, prodje pripreme on 4 meseca imao slobodno eno ga visi u Portugalu celo leto i tek sad trazi klub kako bi imao i predug odmor koji mu je verujem dosadio.