Tata Nejmar je na sve mislio, "Nej" može da ide iz Pari Sen Žermena!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.11.2017.
09:43
Izvor: Sportske.net

Sada su mnoge stvari jasnije, pa i njegove suze. Jasno da Pari Sen Žermen ima druge ideje, ali ove stvari sada postaju realne. Samo je pitanje novca.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

U francuskom fudbalu ne postoje klauzule oko obaveznog otkupa, ali je jednu u ugovor uspeo da ubaci Nejmar senior. Prilikom pregovora on je insistirao da se ubaci stavka po kojoj njegov sin može da napusti Pariz, za istu onu sumu za koju je kupljen.

Naime, on je računao sa eventualnom ponudom Real Madrida, čak se priča da je takav plan smislio i sa Perezom, ali to su nagađanja.

U ovom trenutku, jasno PSŽ ne pada na pamet da proda Nejmara, niti će pristati na navodnu ponudu Reala koji bi uz novac poslao Asensija u Pariz. Ali, ako se Florentino odluči da plati 222 miliona evra, Nejmar bi mogao da se vrati u Španiju.

Međutim, ima problem. On bi radije natrag u Barselonu, suze na konferenciji za novinare u Japanu nisu bile uperene protiv medija, već protiv toga što je procurelo da nije zadovoljan i što su navodno njegovi bivši igrači dojavili štampi.

Priča se da bi Nejmar radije ponovo u Barselonu, da planira u idealnom slučaju da se okiti titulom prvaka sveta u Rusiji, uzme "Zlatnu loptu" i vrati u Barsu na velika vrata, kao Mesijev naslednik.

No, Barselona već završava posao oko Grizmana, teško da bi imala novca da vrati Nejmara, pa sve deluje kao naučna fantastika u ovom trenutku. Real je mnogo jasnija opcija, imaju novac, mogli bi da odlaskom Bejla, pa čak i nezadovoljnog Ronalda praktično promene tim i oslobode se igrača sa ogromnim primanjima što bi napravilo mesta za Brazilca.

Nejmar je inače izložen kritikama, ovo je njegova najgora sezona u brazilskoj reprezentaciji ako se gledaju golovi i asistencije, ali ne može se govoriti o lošoj formi, u Francuskoj igra odlično. Optužuju ga da previše solira, ali se na rezultate to ne odražava. Brazil ima seriju fantastičnih rezultata, na momente deluju nedodirljivo, biće jedan od glavnih favorita u Rusiji.

Temperatura raste, a sigurno da će Nejmar biti priča leta, na ovaj ili onaj način...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младен Глишовић
Friday, 17.11.2017
10:54

Hahahahah da da real asensia hahahaha

avatar
Mino Rajola
Friday, 17.11.2017
01:32

Ogroman novac briše moralne granice. Sve se pretvorilo u jednu veliku septičku jamu.

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 16.11.2017
14:44

Hoce, hoce, prodaje Real i Ronalda i Bejla i Asensija. Benzema je vec prodat koliko sam video po medijima.

avatar
ixyco96
Thursday, 16.11.2017
13:11

ovo ce biti intresantno.

avatar
mak_juventino
Thursday, 16.11.2017
11:49

Pogresio je sto je napustio Barcelonu , ali da predje u Realu samo posle 1 sezonu ? Ne verujem !

avatar
JC\'90
Thursday, 16.11.2017
11:26

Grobar sam, ali dodji u Zvezdu

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 16.11.2017
11:20

Bas gadne licnosti.

avatar
Thursday, 16.11.2017
11:18

Bas me iritira ovaj neimar, ovo apsolutno nema beze sa fudbalom, vise lici ja rijaliti koji za glavne glumce ima bogatog umisljenog oca i malog razmazenog sina