Tandem iz Lige 1 na radaru Barselone!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.02.2019.
16:59
Izvor: Sportske.net

Ovaj dvojac ima sjajnu sezonu iza sebe, hoće li im to doneti šansu u redovima katalonskog giganta?

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Barselona je zainteresovana za dvojicu fudbalera najvećeg iznenađenja francuske Lige 1 ove sezone.

U pitanju su neverovatni krilni fudbaler iz Obale Slonovače Nikola Pepe i napadač iz Portugalije Rafael Leao, obojica fudbaleri Lila.

"Doge" igraju sjajnu sezonu, drugi su na tabeli Lige 1 i deluje da ćemo ih naredne sezone gledati u Ligi šampiona.

Najveće zasluge za povratak Lila u sam vrh francuskog fudbala idu na račun pomenutog dvojca, Pepe je postigao 16 golova, uz osam asistencija u Ligi 1 ove sezone, Leao je dodao sedam golova, pet u poslednjih 10 nastupa.

Portugalac je i letos bio na radaru brojnih evropskih klubova, ali se na kraju odlučio da iz Sportinga pređe u francuski Lil, sada je jasno da je napravio pravi potez.

Katalonci su navodno zainteresovani za obojicu, posmatrali su ih Barsini emisari na utakmici francuskog šampionata protiv Monpeljea, a nema sumnje da će nastaviti da motre na njhove igre do kraja sezone.

Ipak, Pepe je velika želja brojnih klubova, nedavno se u trku za njegov potpis uključio i minhenski Bajern, koji traži mlade krilne igrače, koji će zameniti Robena i Riberija, jer iskusni dvojac napušta Bavarsku na kraju sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 20.02.2019
21:28

Stvarno bez potrebe gomilaju igrace

avatar
Nenadd
Wednesday, 20.02.2019
21:19

Najvece pojacanje za Barsu: odlazak Valverdea, Vidala,Semeda,Suareza,Rakitica, selidba na klupu Pikea i Buskeca i povratak Boatenga u Sasuolo

avatar
Coole
Wednesday, 20.02.2019
18:08

A jes evo svi su na udaru barselone i sve pokupovasmo po pisanju tabloida