Tako to rade veliki - Real spremio paklenu rezervu za Brazilca!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.06.2018.
14:05
Izvor: Sportske.net

Jasno je da je brazilski reprezentativac prva meta "Los Blakonsa", ali su spremili i alternativno rešenje u slučaju da nešto pođe po zlu.

Epa/Javier Lizon
Epa/Javier Lizon

Povezane vesti

Golman Rome i reprezentacije Brazila Alison Beker se dogovorio sa madridskim Realom, očekuje se da ovog leta pojača "kraljevski" klub, ali da bi se to dogodilo prvo Rimljani i Madriđani moraju da dogovore obeštećenje.

Sportski direktor "Vučice" Monći je nedavno izjavio da će ukoliko Alison ode on navući rukavice i stati na gol Rome, aludirajući na to da ne postoji šansa da Brazilac napusti "Olimpiko", ali su stvari postale daleko komplikovanije kada je obelodanjeno da je Alison pristao na uslove madridskog Reala.

Roma sada navodno traži oko 80 miliona evra za usluge čuvara mreže kojeg su svojevremeno platili 10 puta manje, Real pokušava da snizi cenu, a uprava trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona je spremila i alternativno rešenje.

Naime, ukoliko na kraju ne uspeju da postignu dogovor sa Romom, okrenuće se ka Čelsiju i njihovom golmanu Tibu Kurtoi.

Belgijanac je odavno izjavio da bi jednog dana voleo da se vrati u Madrid, u kojem je par godina branio boje Atletika kao pozajmljeni igrač "Plavaca", kako mu ćerka ide u školu u španskoj prestonici.

Real ga dugo prati, pred kraj minule sezone su se pojavile informacije da bi mogao da napusti Čelsi i da ne planira da produži ugovor sa ekipom sa "Bridža", pa se čini da bi Real bez većih problema mogao da ga angažuje, a sada su i počeli da se raspituju oko statusa belgijskog golmana u Londonu.

Ipak, prva meta "Los Blankosa" je Alison, ali ukoliko ne uspeju da presele Brazilca u svoje redove, Belgijanac bi mogao da smeni Kejlora Navasa među stativama "kraljevskog" kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Sunday, 17.06.2018
15:45

Ako bude branio kao u Atletiku od mene može braniti u Realu.

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 17.06.2018
18:59

Ako bi se gledao samo period u Celsiju lik nije ni za Palas.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 17.06.2018
19:02

Poslali ste smesnu ponudu navodno od 35 miliona funti. Rezervnog napadaca nam prodajete za 58 a nudite ovoliko za jednog od top5 golmana? Duplirajte i vas je.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.06.2018
14:10

Kejlor Navas je bolji od Kurtoe...ako ne dovedu Alisona nek ostane Kejlor