Tako to rade Nemci, ćute i potpisuju, Bajernu do kraja dana stiže zanimljiv triling pojačanja!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 05.10.2020.
10:51
Izvor: Sportske.net

Hansi Flik zadovoljno trlja ruke.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Bajern će danas završiti još tri velika posla.

Stigao je juče Roka iz Espanjola, Španac je zamišljen kao igrač u rotaciji, nema sumnje da se radi o kvalitetnom rešenju ukoliko se uklopi u sistem Hansija Flika.

Navijači danas čekaju nova pojačanja.

Desni bek Buna Sar stigao je u Minhen gde će potpisati ugovor na četiri godine, a Marseju će pripasti 10.000.000 evra na ime obeštećenja za 28-godišnjeg fudbalera.

I to neće biti sve, očekuje se dolazak Daglasa Košte kojem će Nemci platiti jedino platu tokom jednogodišnje pozajmice, s tim da Juventus nije dozvolio ubacivanje otkupne klauzule, dok Čupo Moting stiže kao slobodan igrač koji će potpisati ugovor na dve godine nakon što je napustio Pari Sen Žermen.

Daglas Kosta

Čekaju se zvanične potvrde možda ne pojačanja svetske klase, ali ipak bitnih pojačanja uzevši u obzir naviku Nemaca da rotiraju tim tokom sezone.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 05.10.2020
12:24

Budimo realni, ne mozes imati zamenu za levandovskog koja ce biti svetska klasa. Taj igrac ce odigrati max 10 meceva u toku godine i ne moze to da bude kejn, ili verner ili firmino. Moting je za to stvoren. Isto vazi i za bekove i stopere.