Tako to ide, Inter sad u frci zbog Lautara Martineza!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 12.09.2019.
11:44
Izvor: Sportske.net

Klub odmah reagovao, ali agent nije naivan. Marota već dobio "korpu"?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lautaro Martinez je senzacija. "Bik" je rasturio Meksiko, nastavio svoju seriju u dresu Argentine, 13 mečeva, 9 golova, ni Mesi nije imao takve brojke na početku karijere.

Sjajni Argentinac je, podsetimo, stigao u Inter iz Rasinga 2018. u argentinskoj ligi je tresao mreže, dao je za dve sezone 22 goa u šampionatu i stigao u Evropu za nešto više od 22 miliona evra.

"Toro" je potpisao ugovor na pet godina, prošla sezona koja je bila adaptacija na evropski fudbal nije bila baš sjajna, ali ni loša, šest golova. Ove je već postigao jedan, ali ga je reprezentacija izbacila u orbitu.

Ima samo 22 godine, pravi je biser, pokazivao je to i u Argentini, recimo na debiju za Rasing u Kopa Libertadores je dao tri gola Kruzeiru.

Šta su Interovi problemi?

Prvo, mala plata Argentinca, on je jedan od slabije plaćenih u timu, milion i po evra po sezoni. Uz to ima klauzulu od 110 miliona, ako bude imao veliku sezonu, nema sumnje da će biti klubova spremnih da to plate.

Marota je odmah inicirao pregovore, želi da duplira platu Argentincu, ali i da izbriše klauzulu, ili je makar podigne za pedesetak miliona.

Ali, agent fudbalera je rekao da nije vreme za pregovore i da je Lautarov san da igra sa Mesijem za Barsu. Uz izvesni odlazak Suareza narednog leta, ili eventualno za 18 meseci, ovo bi mogao da bude sasvim realan scenario.

Ipak, nema sumnje da će Inter učiniti sve da Martinez potpiše novi ugovor i da se obezbedi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Thursday, 12.09.2019
14:51

Prima samo 1.5 mil.po sezoni sto je malo, ali jedna prijateljska ga nece baciti u orbitu.

avatar
The_Matrix
Thursday, 12.09.2019
14:08

Hajde da se ne zezamo. Prvo momak ima jos 4 godine ugovora sa Interom. Sam je izjavio da mu je uzor covek ciji broj nosi u reprezentaciji..22 Milito. Milito ga je preporucio Interu koji ga je doveo ispod cene. Uskoro ce potpisati novi ugovor u to nema sumnje, a ta prica da zeli igrati sa Mesijem je vec postala izlizana jer za svakog pisete isto. Igra sa njim u reprezentaciji i to mu je sasvim dovoljno

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 12.09.2019
12:17

San mu da igra sa missijem, znaci san mu je da slusa kukanje svaki dan

avatar
Jasminn
Thursday, 12.09.2019
19:45

Hajde sta fali, slusamo i mi tvije kukanje svaki dan pa nam nije lose

avatar
Amalainter
Thursday, 12.09.2019
11:59

Lautaru ne lezi bas sistem Contea..steta,extra je igrac..da je Real njega doveo umesto Jovica...ali i po meni najbolje bi mu legla Barselona(i ako ih mrzim.. 😂)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 12.09.2019
12:22

Pogledaj Joviceve brojke a pogledaj Lautarove...uz sve to Jovic bio u konkurenciji za najboljeg igraca LE

avatar
Oldboy
Thursday, 12.09.2019
20:09

Evo videćemo Jovića i Španiji sada

avatar
Amalainter
Thursday, 12.09.2019
16:22

Jeste..samo sto je Jovic igrao za Ajntraht Nemacku ligu..to se ne moze porediti..ne kazem da je Jovic los,naprotiv, samo da nije trebao ici u Real nego da gradi karijeru preko mozda Dortmunda,Bajerna pa tek onda Real,Barselona itd..