Tajni sastanak, sve smo bliži Bajernovom rekordnom pojačanju?

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.03.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Bavarci trljaju ruke.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Liroj Sane će gotovo izvesno biti novi fudbaler Bajern Minhena.

Bild je danas ekskluzivno preneo da su se tokom ove nedelje sastali direktor Bajern Minhena Hasan Salihamidžić i Fali Ramadani, vlasnik agencije LIAN sports koji zastupa Liroja Sanea.
 
Ovo nije prvi put da Bavarci pregovaraju sa ovom agencijom, jer žele što pre da završe veliku želju. Po pravilu, klubovi ne smeju da pregovaraju sa igračima iz druge ekipe pre aprila, ali su u Minhenu iskoristili dobre odnose sa Ramadanijem.

Nemac je još letos bio na meti Bajerna, ali je potom doživeo tešku povredu ligamenata kolena, pa je na Alijanc arenu stigao Filipe Kutinjo.

LIAN sports zastupa i Džeroma Boatenga, tako da u klubu već imaju Ramadanijeve igrače, što olakšava pregovore.

Siti je svestan da će teško zadržati Sanea, a i stiče se utisak da je Pep Gvardiola takođe spreman da ga se odrekne.

Ipak, od ranije je poznato da ga Siti sigurno neće pustiti ispod 100, 120 miliona evra, pa Bajern Minhen mora da obori rekord kako bi doveo nemačkog reprezentativca.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BayernMunchen
Thursday, 19.03.2020
18:22

Nema sanse da ce vam Bayern dati 120 miliona za Sane jer je igrac u poslednjoj godini ugovora i samim tim City ne moze zahtevati mnogo jer bolje i 80, 90 miliona nego za godinu dana da dodje za dzabe

avatar
Karambol
Wednesday, 18.03.2020
14:09

Sane je zver od igraca,ima samo 24 godine i tek je buducnost pred njim,ali s obzirom da je bio povredjen cele sezone po meni ne bi trebalo da daju vise od 85 milki,plus ova pauza zbog virusa ko zna dokle ce trajati pa ce samim tim malo jos i pasti cene igraca. Dakle Sane 85, Haverc 100, Dest 25 i Upamekano 60.

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 18.03.2020
13:47

Sane ulazi u poslednju godinu ugovora, a imao je i tešku povredu, tako da će transfer iznositi maksimalno 80 miliona evra, možda ni toliko. Bajern će pored njega dovesti Upamekana, Desta, Vilijana ili nekog klinca iz Gremia (ako ne kupimo Perišića), Haverca (ako ne kupimo Kutinja) i rezervnog spica, pričalo se o nekom iz Genka. Što se tiče odlazaka, klub napuštaju Boa, Toliso, Odriazola, Ulrajh, možda Martinez, verovatno i Perišić i Kutinjo. Odlazak Alabe isto ne treba isključiti, Dejvis je spreman da preuzme mesto kraj leve aut linije, a i Alaba je rekao da bi želeo da se oproba u inostranstvu, konkretno u PL (vrv u Arsenalu, navija za njih) Mada ja ipak očekujem da Alaba ostane. Nojer (Nibel) Alaba (Dejvis) Zile (Upamekano) Ernandez Pavard (Dest) Tiago (Gorecka) Kimih (Martinez) Haverc (Miler) Sane (Koman) Gnabri (Vilijan) Leva (neko iz Genka). Tako bi to od sledeće godine trebalo da izgleda. Ako ode i Martinez, dovešće Bajern još jednog veznjaka defanzivnih karakteristika za rotaciju.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 18.03.2020
13:11

Ugovor do 2021 , 100 ili 120 milki mogu da sanjaju !!!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 18.03.2020
11:55

Bice transfer 60m max zbog ugovora i povrede.

avatar
Wednesday, 18.03.2020
11:37

Sane, Mane i Tomane.