Tadić ga žestoko "ribao", sada je postao meta Barselone! Velike i skupe želje Katalonaca, koliko je realno?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 17.05.2020.
09:39
Izvor: Sportske.net

Moraće da pripaze na finansije.

EPA-EFE/Maurice van Steen
EPA-EFE/Maurice van Steen

Povezane vesti

Barselona na umu ima dva velika imena u narednom prelaznom roku.

Radiće se na transferima Lautara Martineza i Nejmara, Argentinac je veoma blizu dolaska na Nou Kamp, dok se oko Brazilca i dalje lome koplja zbog ogromnih finansijskih izdataka.

Plan je da Interu na račun legne 60 miliona, kao i da dvojica fudbalera Barselone krenu put Meace što će odlučiti "neroazuri".

Ipak, Kike Setijen smatra da je potrebno pojačanje na poziciji desnog beka, a kao favorit pojavilo se jedno novo i zanimljivo ime - Seržinjo Dest.

Fudbaler Ajaksa ima samo 19 godina i već je privukao pažnju Bajerna i Juventusa, reprezentativac SAD pomalo podseća na Danija Alveša, a možda se i sećate kako je neposredno pred pauzu saigrač Dušan Tadić "ribao" na terenu
Izgleda da je vredelo pošto bi Dest mogao da donese veliku zaradu "kopljanicima", spominje se suma od 30 miliona evra.

Engleski mediji spominju da je Barsa zainteresovana i za Pjer-Emerika Obamejanga i Sadija Manea, međutim sasvim je jasno da će Katalonci obaviti samo jednu ogromnu kupovinu.

Osim u slučaju velikih prodaja, za to bi mogli da posluže Filipe Kutinjo, Ivan Rakitić, Žan-Kler Todibo i Nelson Semedo.
Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 17.05.2020
13:37

Otisao u Barsu ili Bayern na zalost nece biti standardan vec rezerva tako da mu je bolje da ostane u Ajaxu jos najmanje godinu dana.