"Svrake" pred rekordnim transferom, da li je ovo spas za Mitrovića?

Autor: Boban Filipović
sreda 24.01.2018.
17:57
Izvor: Sportske.net

Napadač sličnih karakteristika kao 'Mitrogol' je na pragu Njukasla, prenose ostrvski mediji.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa ostrva, Njukasl je spreman da obori klupski rekord kako bi doveo Islama Slimanija u svoj tabor.

Koliko će ponuditi novca Lesteru za transfer Alžirca nije poznato, zna se samo da će suma biti veća od 22.5 miliona funti, što je aktuelni klupski rekod - toliko je pre više od decenije izdvojeno za dolazak Majkla Ovena iz Real Madrida.

Slimanija su 'lisice' dovele iz lisabonskog Sportinga posle osvajanja šampionske titule, izbor je pao na njega zbog iskustva koje je imao u Ligi šampiona, takmičenju u kom se Ranijerijev tim našao mimo svim očekivanja, ali on u jakoj konkurenciji u napadu nije uspeo da se izbori za status standardnog prvotimca.

Ove sezone je šansu uglavnom dobijao sa klupe, postigao je samo jedan gol u Premijer ligi, Klod Puel mu je ostavio prostor u Kup utakmicama, tamo je dobro koristio šansu, međutim, na važnijim mečevima Vardi i Okazaki imaju prednost u odnosu na njega.

S obzirom da su "svrake" rešile da odreše kesu, realno je da "lisice" pristanu da prodaju Slimanija, a takav ishod bi verovatno značio i slobodu za Aleksandra Mitrovića.

Ipak, Njukasl je poslao jasnu poruku da Mitar nije na popustu uprkos mizernoj minutaži ove sezone, tako da će sve zainteresovane strane morati makar da izjednače sumu za koju je sprski napadač doveden iz Anderlehta, a ona iznosi 16.65 miliona funti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 24.01.2018
21:54

Posteno Slimani je mnogo bolji igrac.

avatar
Wednesday, 24.01.2018
19:05

Dajte ga na pozajmicu Partizanu do leta, ima i njega da vratimo u zivot pa da posle lepo prodate:-D