Svonsi prihvatio ponudu!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 11.01.2015.
12:10
Izvor: Sportske.net

Saga oko Vilfrida Bonija se privodi kraju, napadač će ubrzo napustiti klub.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jedan od najboljih napadača Premijer lige, Vilfrid Boni, napustiće klub iz Velsa ovog januara nakon što su čelnici Svonsija prihvatili ponudu za njega od 30 miliona funti.

Ponuda je upućena od strane Mančester Sitija, tako da će ekipa iz plavog dela Mančestera dobiti veliko pojačanje, ali tek nakon završenog Afričkog Kupa Nacija.

Ovu vest su jutros preneli iz BBC-ja u Velsu, veoma pouzdanog izvora kada se radi o britanskim medijima.


Najavljivan je bio ovaj transfer već nekoliko dana, a danas bi sve moglo da se formalizuje kako bi napadač iz Obale Slonovače postao član ekipe Manuela Pelegrinija.

Trener ekipe Svonsija je bio protiv ove odluke, ali čelnici su na kraju rekli svoje, Vilfrid Boni će u narednih nekoliko dana i zvanično postati član ekipe sa "Etihada".

Ovo bi moglo da znači odlazak nekog od napadača Mančester Sitija ovog januara (Jovetić ili Džeko), koji će imati manje prostora kada se Boni vrati sa AKN.


Svonsi bi mogao da potraži rešenje u napadu kao zamenu za Bonija, očekuje se da Gomis dobije više prilike da se pokaže, ali Monk gleda i ka Anderlehtu, tačnije ka srpskom reprezentativcu, Aleksandru Mitroviću.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke