Svonsi hteo da spoji braću, nije im uspelo

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.01.2018.
18:36
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi engleski "Telegraf", ekipa sa "Libertija" je pokušala da vrati svog bivšeg fudbalera.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

"Labudovi" imaju velikih problema sa realizacijom, postigli su 14 golova u 23. kola, poslednji su na tabeli sa 17 bodova, predstoji im grčevita borba za opstanak.

Pokušali su da dovedu Amina Junesa iz Ajaksa, kako bi ojačali ofanzivu, ali se nemački reprezentativac već dogovorio sa Napolijem i očekuje se da do kraja prelaznog roka pređe u Italiju.

Uprava velškog kluba je tako krenula u potragu za novim rešenjima, a dosetili su se da bi u svoje redove mogli da vrate reprezentativca Gane Andre Ajua.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je u sezoni 2015/16 već branio boje Svonsija, u koji je stigao iz Olimpik Marseja.

Postigao je 12 golova na 34 nastupa, odlično se pokazao u Premijer ligi, pa ga je za 20,5 miliona funti leta 2016. godine otkupio Vest Hem.

Nije se tako dobro snašao u Londonu, ali očigledno da Mojes itekako računa na iskusnog ofanzivca, kako je uprava "Čekićara" odbila ponudu Svonsija za njegove usluge, tešku 14 miliona funti.

Videćemo da li će uprava "Labudova" biti spremna da pojača ponudu i upari Andrea sa svojim rođenim bratom Džordanom, koji je jedan od najboljih pojedinaca Svonsija ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Sunday, 21.01.2018
21:43

Pa ako uspiju da ga dovedu mozda I ostanu. Te sezone ih je ajew sto golovima, sto asistencijama sacuvao u ligi. Imaju I ove godine solidnu ekipu, ali premijer liga nikada nije bila izjednacenija, kada se pogleda tabela od 9 pa do 20 mjesta.Bice svega do kraja prvenstva, a tek poslednja kola ce nam pokazati ko ispada.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.01.2018
20:16

Druga liga sledece sezone, nema dileme.