Svi znamo šta će Mbape raditi sledećeg leta? Angažovao "gvozdenu lejdi", priprema li Barsa osvetu za Figa?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.10.2020.
09:12
Izvor: Sportske.net

Pristup Reala jasan, ali da li rizikuju, Neki Mbapeovi potezi pokazuju da je on več odlučio kada je odlazak iz Pariza u pitanju. Ali, gde?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Izgleda da trka oko Kilijana Mbapea ulazi u odlučujući fazu i iako on izbegava da pruži odgovor šta će raditi sledećeg leta, španski mediji tvrde da je transfer blizu.

Čitavu operaciju vodi Florentino Perez koji pazi da ne napravi grešku, a stvar se ne rešava u Parizu, već Dohi. On već godinama neguje dobre odnose sa porodicom El Tani i veruje da bi mogao godinu dana pre isteka ugovora da Mbapea dovede u Madrid.

Jasno, računa i na želju sjajnog napadača da radi sa Zidanom.

Kristijano Ronaldo je pre nekoliko dana pitao Mbapea gde će narednog leta, ovaj mu je odgovorio da ne zna ni sam.

Na stolu j ponuda Parižana, on bi neto za pet godina zaradio oko 150 miliona evra. Priča se da Mbape čeka i savet od oca Vilfreda i majke Fajze Lamari, sa njima je Juventus stupio u kontakt još prošle godine pokušavajući da ih ubedi da je Torino pravo odredište za miran život, odličnu atmosferu u svlačionici i prihvatanje mladih igrača.

Baner 1

Ali, Juve nema taj novac. Priča se da bi Viktor Font, ako postane predsednik probao da dovede Mbapea, i tako se osveti Realu za Figa. I na kraju Liverpul, Klop jeste mamac za Mbapea, ali bi američki vlasnici morali da otvore kasu, plus da prodaju verovatno Manea i još nekoliko igrača.

Baner 9

Ipak, ostaje Real kao prva opcija, Mbape je angažovao advokaticu Delfin Verdejen koja je poznata kao "čelična lejdi".

Ona će u proleće 2021. dakle za nekoliko meseci probati da nađe sporazum sa Parižanima, ako ne bude ništa, Mbape će čekati da mu istekne ugovor 2022.

Ali, to je malo verovatno.

Perez neće pregovarati sa igračem, da ne bi naljutio vlasnike iz Katara sa kojima ima i druge poslovne interese, ali veruje da će ih ubediti da se Mbape preseli u Španiju već narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TULJALJAN
Sunday, 18.10.2020
16:10

Engleska liga je ko za njega stvorena. U Italiji i Spaniji bi bio prigusen. To isto mislim i za Dembelea. U spaniji vise se trazi tehnika dok brzina koji ima Dembele ne dolazi do izrazaja

avatar
deki trbic
Saturday, 17.10.2020
10:37

I DA JUVE IMA NOVAC....,TO BI BIO KORAK NAZAD U NJEGOVOJ KARIJERI....ITALIJANSKA LIGA NIJE NAPADACKA LIGA, PREVISE SE TAKTIZIRA...BOLJE PL ILI SPANSKA

avatar
Realan_PFC
Sunday, 18.10.2020
11:49

nisi odavno gledao italijane, igraju bas napadacki zadnjih par sezona, e sad sto nemaju kvalitet kao ostali iz velike petice to je druga stvar .......... sve manje mrtvih utakmica u italiji tipa 0:0 ili 1:0

avatar
Realan_PFC
Monday, 26.10.2020
02:32

danas od 5 utakmica samo juve igrao 1:1 ....... ostale dosle 3+ sve, 4-2, 2-2, 1-2 i 3-2 .........

avatar
deki trbic
Thursday, 22.10.2020
17:00

gledam ih....sem ATALANTE sve ostale utakmice u 0-3, ponekad Napoli da vise od tri gola ali retkost...ponekad Inter i to je to.

avatar
Offside
Friday, 16.10.2020
21:25

Jasno je zasto je Perez stedeo ovo leto.Ali ako Liverpul ne moze da dovede Mbapea a ima prebogate vlasnike i mnogo dobijenog novca prethdih 2 god. kako to da uradi Barsa?I da se promeni predsednik kakve veze ima?On nece dati svojih 100 i plus miliona a Barsa te pare nema.Oni nisu u stanju da plate Depaja a da dovedu Mbapea...Smesna teorija!

avatar
Mak-Juventino
Friday, 16.10.2020
11:18

Realno , P$G ili Real ! Pa i to nije neka dilema , ali ajde