Svi zadovoljni, Real i Juve dogovaraju ne jedan, već dva transfera!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.11.2018.
14:52
Izvor: Sportske.net

Čini se da je ovo situacija u kojoj će svaka strana biti zadovoljna...

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje sve smo bliži trampi između Marsela i Aleksa Sandra. Oba Brazilca su nezadovoljna, čini se da će svi na kraju biti zadovoljni, tim pre što Juve ne želi da ponudi 5 miliona svom levom beku, a spreman je više da plati Marselu, kako bi učinio srećnim Ronalda, ali i doveo još jednog igrača koji ima ogromno iskustvo u Ligi šampiona.

No, to nije sve.

Naime, Juventus je spreman da u Torino dovede i Kejlora Navasa. Kostarikanac je izgubio mesto u timu, svlačionica je navodno na njegovoj strani, ali Kurtoa mora da brani, doveden je za veliki novac.

Navas ne želi da sedi na klupi, tačnije, traži šansu, ponuda iz Torina je primamljiva, iako mu ne garantuje mesto među stativama. Naime, Matija Perin ne uspeva da bude prava konkurencija Šćešnom, pa Juventus želi još jednog iskusnog golmana.

Italijanski mediji tvrde da Navas već traži kuću u Torinu, da Perez nema ništa protiv, da bi pristao na ponudu, kako bi se oslobodio nezadovoljnog golmana koji je često bio guran u drugi plan, iako je zasluživao da brani.

Hoće li se Ronaldo okružiti sa dva čoveka u klubu koji su mu bili najbolji prijatelji u Realu, ostaje da vidimo u januaru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raiola M.
Thursday, 08.11.2018
14:56

Juve se ne šali. I neće pogrešiti sa Marselom. Marselo će dobro igrati još 2-3 sezone. Za to vreme će i Sandro pasti koji nikad nije bio klasa Marsela, plus što će Juve blagovremeno pripremiti naslednika Marselu (Spinacola će biti dobar za klupu).

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 07.11.2018
04:28

Perin treba biti prvi izbor a ne Szczesny

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 06.11.2018
23:52

Aj u ovu trampu nekako i da poveruje, ali da Juve dovede Navasa? Ma ajde molim vas

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 06.11.2018
19:09

Taj Navas je mozda bolji od oboje nasih golmana ali mozda a ako dovodimo golmana onda treba neki top ili nista Bezveze je dovoditi samo da dovodis !

avatar
Raiola M.
Thursday, 08.11.2018
14:59

To je prelazno rešenje da se ništa ne prepusti slučaju u slučaju povrede prvog golmana jer se juri LŠ.

avatar
Ruske39
Tuesday, 06.11.2018
16:13