Svi se raduju transferu Kutinja osim Liverpula!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.08.2019.
16:40
Izvor: Sportske.net

"Redsi" će izgubiti već viđeni novac pri zaključivanju posla sa Barselonom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Brazilac je novi fudbaler Bajern Minhena. U pitanju je jednogodišnja pozajmica sa opcijom otkupa po kraju sezone, Bavarci će morati da inkasiraju 120 miliona evra ukoliko se odluče na ovakav potez.

Međutim ovaj veliki letnji transfer "bum" nije prijao Liverpulu koji bi mogao ostati uskraćen za sumu od oko 25 miliona evra!

"Redsi" su prodali odličnog ofanzivca Kataloncima januara prošle godine za ukupnu sumu od 142 miliona funti. Za krilnog igrača su odmah dobili 105 miliona dok je ostatak bio uslovljen bonusima u odnosu na Kutinjove partije u Barseloni.

Deo bonusa se već ispunio, ali ne ceo. Liverpul skoro izvesno neće moći da računa na bonus od 18 miliona funti koji bi se aktivirao posle 100-te utakmice Kutinja u Barseloni a takođe najverovatnije se opraštaju i od pet miliona funti koja bi Barsa morala da isplati klubu sa "Enfildu" ukoliko osvoje Ligu šampiona sa Brazilcem u njenim redovima.

Kutinjo Coutinho

Prelazak u Minhen je gledano sa igračke strane odličan posao za novu 'desetku' Bavaraca, ali ne nenamerno oštetio svoj nekadašnji klub koji ga je u potpunosti afirmisao.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Tuesday, 20.08.2019
02:37

Jaooo pa sad kontam kako ih je Bartomeu 'zavrnuo', lukav je ko prerijska lisica. Oslobodio se Kutinja u pravi čas da uštedi 26m€. Kakvih crnih 160m€, nema ništa od te priče... dobili su 'jedva' 134m€. Kad se tome dodaj 11m€ ušteđene Kutinjove plate, pa 8.2m€ za pozajmicu ode to bogami na 45.2m€. Za te pare može da kupi još jednog Rakitića i da mu ostane 5.2m€ da pojača Valverdeovu platu...

avatar
Paul Kersey
Monday, 19.08.2019
19:15

U svakom slučaju su ga prodali znatno skuplje nego što vredi. Za taj novac su kupili igrače koji su im doneli titulu LŠ i ogroman novac koju ta titula nosi (od UEFA, tv prava, reklame, itd.). YNWA!

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 19.08.2019
17:56

Znaci sirotinja iz liverpula ni sledeci rok nece imati para za transfere hahahah

avatar
InSanity
Monday, 19.08.2019
18:18

Ko sve danas moze da pise sta misli. Za koriscenje interneta uvesti test inteligencije i licnosti. Taman jadni ljudi da ostanu u rupama. I ovi puni zavisti. Ali, razumem da boli da je neko bolji, bitniji a neko postaje Everton u Mancesteru.

avatar
Red to the bone
Tuesday, 20.08.2019
13:47

Ovaj lik je pingvin #2 definitivno, vratite nam pravog pingvinka :((

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 19.08.2019
22:20

Decak vi trenutno niste bolji ni od lestere obzirom da nemate trofej premijer lige u svojim vitrinama, sluzite samo da popunjavate kvotu od 20 timova u premijer ligi hahaha

avatar
Normal one
Monday, 19.08.2019
17:45

Sta uradi Kutinjo.. Hteo da bude zvezda u Barsi a sad ga setkaju po pozajmici i procice kao Hemes koga sad nece ni Real a ni Bajern. Za 3-4 godine kad se podvuce crta videce da je zenit svoje karijere dostigao u Liverpulu i da je ostao mao duze osvojio bi LS a jos malo duze i PL, zivi bili pa videli. Samo nek vide ostali fudbaleri Liverpula iz njegovog primera, nek samo uporede njega i Firmina sad a, bio je za 2 klase bolji igrac pre 2 godine. Barselona i Real nisu med i mleko, najlepse je tamo gde si postovan i imas sansu da osvojas trofeje. Kutinjo je sebe upucao u nogu odlaskom u Barselonu, zao mi ga je ali da se to nije desilo VVD i Alison ne bi bili u Liverpulu a oni su pola tima.Zelim mu sve najbolje ali nece nikad raditi ono sto kod nas, ocekujem da ce biti solidan u Bajernu ali nista bolje od Daglasa Koste recimo.

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 19.08.2019
21:12

Daglas je u prvoj sezoni igrao kao zmaj, bio je jedan od najprodornijih igrača na svetu u tom trenutku. Onda je u drugoj sezoni dosao pad forme i povrede... Sto se tice Kutinja, šta reći sem top igrač. Mislim da je kvalitetniji od Hamesa, pre svega zato što je brži i zato što može da odigra bolje od njega na krilu ako zatreba. Da smo uspeli da dovedemo Sanea, msm da bi bili u top tri favorita za LŠ... Ovako mi ostaje samo da se nadam da ce Sane doći na zimu. 😂😉