Svi licitiraju, niko da pita gde Kutinjo najviše želi?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.06.2020.
18:28
Izvor: Sportske.net

Brazilac oseća da je nepoželjan u Barseloni.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Filipe Kutinjo ima želju da se vrati u Premijer ligu, pošto je jasno da ni Bajern Minhen neće otkupiti njegov ugovor po isteku pozajmice 30. juna.

Kutinjo je ponovo postao tema u medijima, pošto je opet na "vetrometini" i niko ne zna šta će biti sa njim.

Ipak, možda bi ove reči njegovog agenta mogle da nagoveste povratak na Ostrvo, gde ga žele Arsenal, Čelsi, Totenhem i Njukasl.

"On ima želju da se vrati u Premijer ligu u jednom trenutku. To se možda dogodi ove godine, ali možda i ne, to ne mogu da kažem. Za sada, nismo konkretno pričali, ali znam da bi voleo da igra u Premijer ligi", rekao je Kia Jorabčijan.

Podsetimo, Kutinjo se jedno vreme provlačio kao velika želja nove uprave Njukasla, a nije tajna da ga želi i Mikel Arteta, ali Arsenal nema novca.

Čelsi u njemu vidi idealnu zamenu za Edena Azara, a još usput odlaze i Vilijan i Pedro ovog leta, tako da deluje da bi Kutinjo mogao da ima opcija u Engleskoj.

Ne treba zaboraviti i da je Barsa sada navodno spremna da ga pusti na novu pozajmicu, ali za cenu od 10 miliona evra + pokriće cele plate, što je još 14 miliona.

Kutinjo je u Barsu stigao januara 2018. godine za 120 miliona + 40 kroz određene bonuse, ali nikada nije uspeo da zameni Andresa Inijestu, a na levom krilu nije bio ubitačan kao Nejmar...

Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 01.06.2020
18:58

Jedino NC moze za njega da da 80mil poslije ovakve 2g, vjerujem da niko drugi nebi dao za njega vise od 50mil.

avatar
Mirjevac
Monday, 01.06.2020
18:38

Njega treba njegov agent da pita gde ce a ne barca, posto je on barcin igrac, barca ce ko i svski drugi klub da gleda sta je za nju naj bolje a ne za njega! Za njega treba njegov agent da brine i da ga pita gde on hoce i da posle razgovara sa klubom! To je tako jednostavno i logicno!