Svi hoće Dibalu, Juventus želi Rajolu?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.02.2018.
09:44
Izvor: Sportske.net

Još jedan klub spreman da plati bogatstvo za Argentinca, a "Bjankoneri" imaju jasne planove...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Mančester Siti je ušao u trku za Paola Dibalu. Naime, Gvardiola bi da kupi Argentinca, spreman je čak da ponudi i Aguera kao deo transfera, ali je naišao na zid. Prema informacijama italijanskih medija, u Juventusu su "Građanima" odgovorili isto što i Realu.

Dibala nije na prodaju, osim ako sam ne zatraži transfer, što bi značilo da se odriče provizije za potpis, a cena u tom slučaju ne bi bila manja od 150 miliona evra.

"Nije na prodaju, osim ako sam ne želi da ide, to je politika kluba i to se neće menjati", kaže Marota.

Inače, Juventus je nezadovoljan ponašanjem Dibalinog brata koji je bez njihovog znanja pregovarao sa Pari Sen Žermenom i pritiska Argentinca da promeni menadžera.

Zanimljivo, Juve veruje da bi za Dibalu bolje bilo da prihvati ponudu Rajole da ga zastupa, jer imaju dobre odnose sa kontroverznim menadžerom i mogli bi da kontrolišu ceo proces pregovaranja, ako Dibala zaista želi da ode.

Međutim, on sam nije ni nagovestio da bi na leto da napusti klub, iako su stigle informacije da je otkazao najam vile u Torinu za sledeću sezonu.

U ovom trenutku blizu je oporavka, razgovarao je sa Bufonom, ali i predsednikom Anjelijem, dobio poruku da se koncentriše na fudbal, biće verovatno spreman za prvi meč sa Totenhemom sredinom sledeće nedelje, ali neće početi sigurno meč, jer Alegri ne želi ništa da rizikuje.

Juventus večeras gostuje u Firenci, moraće da meša karte, ali sigurno da ih čeka kao i obično neprijateljski nastrojen domaćin koji je u sredini tabele i nema šta da izgubi. Osim Dibale i Kuadrad, nema ni Matuidija, ni Barzaljija i Sturara, a Alegri ne želi da rizikuje, u trci sa Napolijem potreban mu je svaki bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Friday, 09.02.2018
14:05

Pustimo njega, dovedemo veratija i jedno prvoklasno krilo i picimo 433 ko ljudi

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.02.2018
17:21

Vec imate prvoklasna krila u vidu Koste i Bernardeskija...

avatar
JUVENTIN
Friday, 09.02.2018
22:01
avatar
juvenelcuore
Friday, 09.02.2018
13:26

ako je vec odlucio da ide, ne treba ga zadrzavati..ali cijena oko 150.000 milki je prihvatljiva, zarada preko 100.000 milki...naci ce Juve zamjenu za njega siguran sam..meni lično drag i veoma kvalitetan igrac ali sta je tu je...

avatar
Chelseaaaaa
Friday, 09.02.2018
16:46

Sa pametnom kupovinom, kakvu Juventus posjeduje prezivjeli ste Pogbu, pa cete i Dybalu. (u slucaju da ode, naravno)

avatar
Mak-Juventino
Friday, 09.02.2018
12:43

Najlosija varijanta za nas

avatar
Friday, 09.02.2018
10:50

Hocete Romanjolija, cujem? :-D