"Sveci" spremni da pokvare posao Juventusu i Interu

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.03.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Ali prvo moraju da ispune jedan uslov.

EPA/SIMONE ARVEDA
EPA/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Sautempton će se sa Markom Hjuzom do poslednjeg kola boriti za opstanak, a ukoliko uspeju da zadrže status Premijerligaša, narednog leta će dobro zavući ruku u džep, kako im se ovakva sezona ne bi ponovila.

Ekipa sa "Sent Merisa" je pred početak takmičarske godine važila za jednu od najstabilnijih među timovima srednjeg kvaliteta u PL, ali pod palicom Maurisija Pelegrina nisu uspeli da ostvare željene rezultate.

Argentinac je dobio otkaz, Hjuz ga je nasledio, a ukoliko bivši trener Mančester Sitija i Stouka uspe da ih zadrži u elitnom rangu, "Sveci" će pokušati da pomrse planove Interu i Juventusu.

Naime, prva meta Sotona narednog leta će ,u slučaju opstanka, biti vezista Sampdorije Denis Prat.

Ovaj belgjiski internacionalac je napravio dobar potez kada je nakon Anderlehta odabrao Sampu, svojim partijama u dresu tima iz Đenove skrenuo je pažnju velikog broja timova, a njegovi nastupi nisu promakli ni Interu i Juveu.

Sautempton prati njegov razvoj već neko vreme i veruju da je došao čas da naprave konkretne poteze i presele ga na "Sent Meris", ali jasno, samo pod uslovom da opstanu u Premijer ligi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke