"Sveci" ponovo kupuju na "Old Trafordu"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.12.2016.
11:29
Izvor: Sportske.net

Ekipa Pari sen Žermena je već pazarila u Mančesteru, nisu se pokajali, sada bi da probaju ponovo.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Unaj Emeri još uvek nije skrojio tim po svom ukusu, več i dalje traga za pravim timom.

Iako je Kavani odlično odmenio Ibrahimovića, jasno je da su PSŽ-u potrebni ofanzivci, kako bi bili konkurentni na svim frontovima. Za sada nisu na željenim pozicijama ni u domaćem prvenstvu ni u Ligi Šampiona, vlasnicima se to sigurno ne dopada ali su spremni da daju vremena španskom strategu kom su ukazali poverenje ovog leta.

On je već doveo nekoliko igrača po svom ukusu, a sada se spekuliše da je na meti Emerija i ofanzivac Mančester junajteda Entoni Marsijal.

Marsijal nije u prvom planu ove sezone, tek u poslednje vreme je počeo da dobija priliku. Sada se i odužio Murinju za ukazano poverenje kako je u Liga Kupu postigao dva gola protiv Vest Hema i tako dokazao da se polako vraća u prepoznatiljivu formu.

Ipak, na "Parku Prinčeva" veruju da mogu da ubede upravu kluba da dozvole Marsijalu da se vrati u domivinu i zaigra za njih.

Marsijal Martial
Foto: Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povratak u domovinu bi svakako bio primamljiv za francuskog fudbalera, finansijski aspekt mu svakako ne bi predstavljao nikakav problem u Parizu gde bi verovatno imao i veća primanja nego u Mančesteru.

Ipak, čini se da Marsijal nije obavio svoje na "Old Trafordu", pa je teško poverovati da bi tako brzo mogao natrag kući.

Videćemo i da li je ubedio Murinja da mora da igra u startnoj postavi, ukoliko jeste, PSŽ će najverovatnije morati da pogleda na drugom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.12.2016
12:43

Kakva nemoguća misija.. Ispod 100 miliona ne mogu da ga plate, a ni za toliko ga Junajted ne bi pustio..

avatar
XL
Thursday, 01.12.2016
13:41

To što ste vi Pogbu preplatili, ne znači da će neko za vaše prosečne igrače davati 100 miliona druže, budi realan...

avatar
Paris St. Germain
Thursday, 01.12.2016
18:11

Tako su navijaci UTD-a govorili i za Di Mariju,pa vidis sada gde se nalazi.

avatar
Thursday, 01.12.2016
16:29

To što je plaćen 50 miliona plus bonusi, a ima 21 godinu, govori u prilog tome da bi izgubili novac ako ga puste ispod 80, a ako uzmemo u obzir da nije cilj prodaja igrača to nas dovodi do zaključka da ispod 100 miliona nema priče..

avatar
Filip MUFC
Thursday, 01.12.2016
15:18

Druže on je doveden za 80 i ima 20 godina

avatar
FCBarca
Thursday, 01.12.2016
12:36

Moguće ako ga murinjo nastavi držat na klupi...najbolje im je martial ljevo,mikhitaryan 10ka,mata desno i Ibra ili rashford spic

avatar
mrancic
Thursday, 01.12.2016
13:32

Aman čoveče šta vam je pa forsirate Matu.Da li vi vidite Junajted samo u borbi za LS ili za titulu? Spor i čovek koji nepotrebno drži loptu.Kaobi Blind.